PremiumLet op: Analisten zien deze crypto een nieuwe koers inslaan

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van aave (AAVE) die eerder in onze Premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook profiteren van een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit.Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse AAVE koers

De analisten van Crypto Insiders waarschuwden in de vorige AAVE analyse al dat de koers meer kracht toont dan verwacht. Desondanks hadden de analisten toen verwacht dat AAVE zou dalen wanneer de koers in de rode verkoopzone aan zou komen tussen $83 en $86.

De AAVE koers bleef afgelopen week inderdaad hangen op deze zone, al kwam de pieken iets hoger uit. Doordat AAVE wederom meer kracht toont dan verwacht, zien de analisten mogelijk nog een laatste push omhoog voor de munt.:

“AAVE laat een bullish 12345 Elliott Wave patroon zien waarbij we momenteel de innerwaves van wave 3 aan het vormen zijn. We verwachten nu dus nog een korte correctie waarna we de laatste wave 5 af kunnen ronden.

Volgens onze verwachting zal deze wave tussen de 100% en 123,6% Fibonacci uitkomen, ofwel tussen de koers van $121 en $137. Toch verwachten we hierna een flinke daling waarop we mogelijk kunnen inspelen.

Op dit moment is er echter nog geen duidelijk beeld te schetsen van deze daling. Zodra we dit kunnen, delen we dit direct in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 27 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via short posities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Aave

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel