PremiumLet op: deze crypto koers kan eerst naar golden pocket stijgen

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van aave (AAVE) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Aave nieuws

Technische analyse AAVE koers

In de vorige analyse van AAVE konden we lezen dat de analisten van Crypto Insiders nog een flinke stijging hadden verwacht. Zoals we ondertussen kunnen zien, hebben we deze ook deels gehad. Op het moment zien we de koers iets afwijken van de witte lijn, echter is dat niet erg aangezien deze lijn slechts de richting aangeeft en dus niet precies gevolgd hoeft te worden.

Toch verwachten de analisten dat de koers nog een stukje omhoog kan gaan om in de rode zone op de grafiek uit te komen. Zij deelden gisteren het volgende met de leden uit de Premium omgeving:

“De koers van AAVE is op de korte termijn aan het corrigeren tegen de neerwaartse trend in. Wij verwachten dat de correctie nog niet is afgerond en dat AAVE ongeveer kan stijgen richting de zone tussen de $71 en $75. Het zou ons echter niet verbazen als AAVE nog iets verder stijgt tot de zone omtrent de $80,5 aangezien hier een golden pocket van Fibonacci niveaus ligt.

Na het behalen van deze verkoopzone kunnen we gaan inmeten waar de koers mogelijk kan gaan uitbodemen. Wanneer hier een duidelijker beeld over te schetsen is, delen we dit direct met alle leden.”

Deze AAVE analyse is 5 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Eerder vandaag werd ook een recente analyse van ethereum (ETH) gepubliceerd. In deze analyse kwamen de analisten van Crypto Insiders tot een niet zo positieve conclusie: de ETH koers lijkt weer naar beneden te willen.

Daarnaast keken we gisteren naar de koers van Chilliz (CHZ). Hier waren de analisten iets positiever, zij zien namelijk nog een korte stijging aankomen voor CHZ.

Aave kopen of verkopen?

Overweeg jij AAVE te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel