PremiumLet op: Dogecoin koers kan elk moment uitbreken

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van Dogecoin (DOGE) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Onder in dit artikel leggen we uit hoe je alsnog winst kunt maken met een dalende koers. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse DOGE koers

De koers van dogecoin kon onlangs iets herstellen en bereikte steeds hogere pieken. Echter verwachten de analisten van Crypto Insiders dat dit herstel van korte duur was en dat DOGE snel de weg omlaag zal doorzetten. Dat lichtte ze onlangs als volgt toe aan Premium leden:

“De koers van DOGE blijft zoals verwacht hangen in de blauwe weerstandszone. Wij verwachten dat DOGE vanaf hier de weg naar beneden zal voortzetten richting $0,05807. Hier zou  DOGE support moeten vinden en kan de koers een tijdje consolideren.

Vooralsnog volgt de koers perfect het 12345 Elliott Wave-patroon uit onze vorige DOGE analyse. Na de voltooiing van deze wave verwachten we een korte opleving, gevolgd door verdere daling. We houden deze analyse up-to-date in onze Premium omgeving.”

Deze analyse is op 20 maart met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Winst maken wanneer een koers daalt?

Lees meer over Dogecoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post