PremiumLet op: Experts verwachten dat deze crypto binnenkort hard kan stijgen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van polkadot (DOT) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse DOT koers

Hoewel polkadot een enorme stijging dit jaar heeft vertoond, lijkt deze kracht de afgelopen weken af te nemen. De DOT koers lijkt daarom wellicht een consolidatiefase in te gaan, legden de analisten van Crypto Insiders onlangs uit aan Premium leden:

“We houden rekening met de mogelijkheid dat DOT gaat consolideren. Toch lijkt het erop dat we een mogelijke uitschieter kunnen verwachten richting de weerstandsniveau R1 op $7,295. Vanuit daar verwachten we echter een ABC Elliott Wave-correctie richting de groene koopzone op de grafiek rond $5,82.

Wij wachten in dit geval zelf met het nemen van een positie totdat we binnen deze groene zone zitten. Het lijkt erop dat de koers vanaf daar weer flink kan stijgen. Hoe dit eruit komt te zien, zullen we zo snel mogelijk delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 3 februari met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Polkadot

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

Laatste Nieuws

Volgende artikel