PremiumLet op: populaire crypto lijkt belangrijke sell-zone te hebben bereikt

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van polkadot (DOT) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Onder in dit artikel leggen we uit hoe je alsnog winst kunt maken met een dalende koers. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse DOT koers

De koers van polkadot steeg afgelopen week van $5,2 naar $6,7, een stijging van bijna 30%. Daarmee kwam de koers al in de rode verkoopzone van de analisten van Crypto Insiders terecht. Zij waarschuwden afgelopen weekend al Premium leden dat DOT vanaf hier een flinke corrctie omlaag kan maken:

“DOT heeft de rode box, die we eerder hebben aangegeven, inmiddels aangetikt en wij overwegen hier om te verkopen. Vanaf hier verwachten we namelijk een zigzaggende prijsbeweging omlaag middels een ABC Elliot Wave patroon. Daartussen zit nog een hertest van het 50% Fibonacci niveau die samenvalt met de monthly pivot. We zien de prijs van DOT mogelijk dalen tot de zone tussen de $4,612 en $4,969. 

Vanaf deze zone verwachten we dat AVAX weer fors kan stijgen. Op de lange termijn zijn wij nog bullish en zit AVAX in een opwaartse trend ten opzichte van de low uit december. Onder de $4,214 invalideren wij echter. Wij geven het nog geen groene box omdat de markt zeer onzeker is. 

On-chain data ondersteunt vooralsnog deze technische analyse. In de Premium omgeving houden we de koers nauw in de gaten en kun je snel een nieuwe analyse vinden mocht de situatie veranderen.”

Polkadot technische analyse
Deze analyse is 17 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Winst maken wanneer een koers daalt?

Lees meer over Polkadot

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Next Post