PremiumLitecoin koers schiet 30% de lucht in, analist deelt hoe nu verder

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van litecoin (LTC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste litecoin nieuws

Technische analyse LTC koers

Vandaag hebben de analisten van Crypto Insiders speciaal direct een nieuwe analyse voor de litecoin koers gemaakt. Er kwamen in de Premium omgeving namelijk veel verzoeken binnen en dat is ook niet gek gezien de stijging van gisteren en afgelopen nacht.

Litecoin steeg met meer dan 30% naar een piek van $83, de hoogste prijs sinds de terra (LUNA) crash van mei. De LTC koers lijkt vooralsnog stand te houden en staat zelfs meer dan 40% in de plus deze maand. Een goed moment dus voor een nieuwe analyse.

Op dit moment lijkt LTC een 12345 Elliott Wave patroon omhoog te maken, waarbij de koers de derde innerwave vormt. Dit is in dit geval een erg bullish signaal aangezien dit mogelijk betekent dat de weg naar boven nog volledig open ligt. Voor deze cryptocurrency verwachten de analisten als eerst dat de 161,8% Fibonacci opgezocht zal worden, ofwel het niveau rond de $90.

Toch ligt er mogelijk ook nog een ander scenario voor LTC in het verschiet die er iets minder bullish uitziet. Het is zeer belangrijk om goed voorbereid te zijn voor wanneer de koers toch iets anders doet dan in eerste instantie werd verwacht. In de Premium omgeving is nog een tweede analyse van LTC gedeeld waarop te zien is wat de koers kan doen in een bearish scenario.

Bovenstaande LTC analyse is op 23 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Litecoin was niet de enige coin die keihard gestegen was vandaag. Ook curve (CRV) stond flink in het groen. In de analyse die eerder vandaag gepubliceerd is, kunnen we zien dat de analisten deze stijging al aan zagen komen en wat zij nu verwachten van de CRV koers.

Litcoin kopen of verkopen?

Overweeg jij LTC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel