PremiumPas op: Elon Musk pumpt Dogecoin koers, analisten delen nieuw plan

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van dogecoin (DOGE). Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Dogecoin nieuws

Technische analyse DOGE koers

Dogecoin trok onlangs weer de aandacht nadat Elon Musk Twitter overnam. Dat gebeurde vandaag wederom toen de miljardair “DOGE to the moon” riep op het sociale mediaplatform. Daardoor zag DOGE vandaag een kleine opleving en steeg de koers in enkele uren met ongeveer 18% van vlak onder $0,08 naar een piek van $0,095.

Toch valt dit nog binnen de verwachtingen van de analisten van Crypto Insiders. Zoals in de onderstaande analyse is te zien, hadden zij al een kleine stijging richting de zone rond $0,095 verwacht. Echter verwachten de analisten ook dat DOGE weer flink kan dalen.

Deze daling  zou de DOGE koers rmogelijk richting $0,064 kunnen brengen. De koers lijkt volgens de analisten namelijk een neerwaarts 12345 Elliot Wave patroon te vormen. De vierde wave eindigde dan wellicht in de zone rond $0,095 en dat kan betekenen dat DOGE op het punt staan om de vijfde wave omlaag te maken.

Bovenstaande DOGE analyse is op 10 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Dogecoin (DOGE) kopen of verkopen?

Overweeg jij DOGE te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel