PremiumPolkadot analyse: “Kans op stijging lijkt groter dan bitcoin koers”

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van polkadot (DOT) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse DOT koers

Ten opzichte van bitcoin ziet polkadot er volgens de analisten van Crypto Insiders al een stuk positiever uit. Zij deelden namelijk onlangs de volgende bullish analyse voor de DOT koers met Premium leden:

“Het beeld voor DOT begint er eindelijk weer goed uit te zien. Wij hebben de grafiek een ’turning up’ label gegeven en dat betekent dat wij verwachten dat de koers aan een opwaarste trend begint. 

Op dit moment wachten wij wel eerst een correctieve wave van een 12345 Elliott Wave patroon af richting de groene koopzone. Deze correctie zal na een korte stijging volgens onze verwachtingen uitkomen rond de $4,50. 

Daar kunnen wij overwegen om een positie in te nemen aangezien we vanaf hier een vervolg van de stijging verwachten. Onze analyse invalideert echter als de koers onder de vorige low van $4,25 uitkomt.”

Deze analyse is op 5 januari met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Mocht er na het schrijven van dit artikel nieuwe informatie bekend zijn wordt dit gedeeld in onze premium omgeving voor leden.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

Huidige marktomstandigheden maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. Onze analisten maken hiervoor gebruik van Bybit. Hier is het mogelijk om te handelen in derivaten en kun je zogeheten “short-orders” plaatsen wanneer je verwacht dat een koers van een crypto gaat dalen. Dit is mogelijk op handelsplatformen zoals Bybit.

Met een premium lidmaatschap leer je van ervaren handelaren hoe je kunt profiteren van al onze analyses, waar onze analisten hun eigen posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Polkadot

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel