PremiumBitcoin of Polkadot? Analist neemt DOT onder de loep

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van polkadot (DOT) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook profiteren van een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse DOT koers

Bitcoin (BTC) liep deze week enigszins vast en consolideert al sinds het weekend rond de huidige prijs van $23.000. Polkadot (DOT) kon desondanks nog flink stijgen de afgelopen dagen, maar het ziet er naar uit dat de koers nu aangekomen is in de verwachte weerstandzone.

De analisten van Crypto Insiders deelden al afgelopen vrijdag met Premium leden dat DOT vlak onder $7 tegen weerstand aan zou lopen. Dat lijkt inmiddels het geval te zijn. Alhoewel de koers nog iets hoger uit kan komen in deze zone, volgt mogelijk snel een correctie:

“Wij zien dat DOT een 12345 Elliott Wave patroon aan het vormen is en binnenkort in de weerstandzone tussen $6,50 en $7 aankomt. Dit is de zone waarin wij het einde van de vijfde golf verwachten. 

Ook verwachten we dat dit patroon een innerwave 1 van een groter 12345 Elliott Wave patroon is. Dat betekent dat we waarschijnlijk correctie naar beneden zullen zien om de tweede golf van dit patroon te vormen. 

Na het afronden van de tweede wave verwachten we weer een harde stijging. Zodra we die golf beter in beeld kunnen brengen, zullen we dit direct in een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 20 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via short posities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Polkadot

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel