PremiumProfiteer ook van de 50% koersbeweging van deze crypto

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptomunten. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van aave (AAVE) uit onze Premium omgeving. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook inspelen op een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse AAVE koers

In een eerdere analyse gaven de analisten van Crypto Insiders een daling te verwachten voor AAVE. Toch moeten de analisten toegeven dat de koers meer kracht toonde dan verwacht. Ze hebben daarom snel een nieuwe analyse voor AAVE opgesteld en lichtten hierin de volgende verwachtingen toe:

“Helaas gebeurt het ook wel eens dat de koers de analyse inhaalt. Dit is in principe geen probleem als het risico-rendementsverhouding maar in orde is. Nadat we terug zijn gegaan naar de tekentafel, zien we een nieuw 12345 Elliott Wave patroon. 

We verwachten dat dit patroon bijna afgerond is en waarschijnlijk zal uitkomen tussen de $83 en $86. De koers zou eventueel nog boven deze zone uit kunnen schieten, maar dat is geen ramp. De grafiek is pas ongeldig als de $98,70 wordt doorbroken.

Hierna verwachten wij een forse daling en overwegen daarom een short positie in te nemen. Deze daling zal eerst in de vorige verkoopzone rond $70 uitkomen, maar kan daarna helemaal in de groene zone uitkomen tussen $35 en $45. Dat zou een daling van ongeveer 50% zijn en we zullen dan overwegen om onze short te sluiten en winst nemen. (Zie hieronder hoe je kan profiteren van een koersdaling).”

Deze analyse is 16 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Profiteer ook van de daling van AAVE

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Aave

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel