PremiumRipple analyse: pas op, XRP koers wil weg naar beneden snel inzetten

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ripple (XRP) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Ripple nieuws

Technische analyse XRP koers

De XRP koers consolideert sinds het begin van deze maand tussen de $0,38 en $0,395. Het lijkt er volgens de analisten van Crypto Insiders op dat het vooralsnog bij de twee recente pieken blijft, toen XRP kort de rode zone bereikte.

Volgens de analisten ziet er het namelijk naar uit dat de XRP koers naar beneden wil. Toch laat deze neerwaartse beweging vooralsnog langer op zich wachten dan in eerste instantie werd verwacht.

Houd er rekening mee dat de witte stippellijn slechts indicatief is voor de richting en niet het precieze verloop voorspelt. Desalniettemin verwachten de analisten dat deze daling binnenkort zal volgen en dat legden zij onlangs uit:

“De XRP koers toont nog niet de neerwaartse kracht die we hadden verwacht. Het is daarom mogelijk dat we nog een keer de rode verkoopzone zullen betreden. Over de middellange termijn verwachten wij echter alsnog nog een flinke daling. 

De koers zal dan waarschijnlijk eerst een tussenstop maken in de blauwe zone op de grafiek, tussen de $0,246 en $0,283. Hier zal dan de derde wave van een 12345 Elliott Wave patroon eindigen en een vierde correctieve wave beginnen. 

Na deze correctie zal XRP naar verwachting de daling weer doorzetten, mogelijk helemaal richting de $0,21.” 

Vanaf dat punt zou XRP wellicht weer kunnen stijgen. Hoe dat zal afspelen is nog te vroeg om in te schatten, maar de analisten zullen hierover zo snel mogelijk hun visie delen. Dat zullen zij doen in een nieuwe analyse in de Premium omgeving.

Deze analyse werd 8 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium groep houden we alle analyses up-to-date.

Ripple kopen of verkopen?

Overweeg jij XRP te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel