PremiumRipple koers analyse: tijd voor actie, grote beweging verwacht voor XRP

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ripple (XRP) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Ripple nieuws

Technische analyse XRP koers

De analisten van Crypto Insiders tekenden de onderstaaande rode zone op de grafiek van de XRP koers al in november. Inmiddels zien we dat deze zone inderdaad voor veel weerstand zorgt.

De analisten verwachten ondertussen dan ook niet meer dat de koers hier nog snel bovenuit zal stijgen, maar binnenkort juist de andere kant op zal gaan. Dat legden zij onlangs als volgt uit:

“Op de korte termijn zien we dat de XRP koers nog steeds niet langs de sterke weerstandszone rond de $0,41 kan, wat alleen maar onze verwachtingen bevestigd. 

We wachten momenteel op de laatste twee waves omlaag. Daar zit nog een corrigerende wave tussen, maar de vijfde en laatste wave heeft mogelijk als als eindstation de $0,2129.” 

Vanaf dat punt kijken de analisten hoe de koers weer kan stijgen. Dat zullen zij tegen die tijd in een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.

Deze analyse werd 5 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium groep houden we alle analyses up-to-date.

Ripple kopen of verkopen?

Overweeg jij XRP te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel