PremiumShiba inu stijgt als een raket, maar hoe staat het met de dogecoin koers?

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptomunten. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

Dogecoin (DOGE) rivaal shiba inu (SHIB) steeg afgelopen nacht als een raket, maar hoe staat het met dogecoin zelf? In dit artikel delen we een recente analyse van dogecoin uit onze Premium omgeving. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook inspelen op een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Gaat Dogecoin achter Shiba Inu aan?

De SHIB koers kon afgelopen nacht met maar liefst 20% stijgen. Volgens de analisten van Crypto Insiders ziet het er echter minder rooskleurig uit voor dogecoin.

DOGE lijkt namelijk in de huidige rode zone tegen veel weerstand aan te lopen en omkeer te willen maken. Dat legden de analisten aan Premium leden eerder deze week als volgt uit:

“Dogecoin lijkt de beweging naar de verkoopzone te hebben voltooid. De koers lijkt moeite te hebben om door dit niveau te breken en lijkt zich klaar te maken voor een daling.

Doordat de koers niet verder wilde stijgen, kunnen we stellen dat we te maken hebben met een 12345 Elliott Wave patroon, waarbij de verkoopzone het einde is van de correctieve wave 2.

We verwachten dat DOGE snel aan het patroon naar beneden zal beginnen en mogelijk uiteindelijk een nieuwe low zal bereiken onder $0,0495, en kan zo diep zijn als $0,02377.

Dat zou mogelijk een daling van 70% nog kunnen zijn en daarom overwegen wij hier een short positie. Mocht de koers toch afwijken van onze verwachten, zullen wij direct een nieuwe analyse delen in de Premium groep.”

Deze analyse is 16 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Profiteren van de dogecoin koersdaling?

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Zo kun je ook profiteren van de dalende DOGE koers. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Dogecoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel