PremiumSolana koersverwachting: Analist voorspelde crash en deelt nieuw plan

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Solana (SOL) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Solana nieuws

Technische analyse SOL koers

Solana heeft door het cryptodrama omtrent de FTX exchange flinke klappen te verwerken gekregen. In de afgelopen 24 uur is de koers met ongeveer 40% gedaald naar $16.

Toch zagen de analisten van Crypto Insiders deze daling al een langere tijd aankomen. In een oudere analyse, die op 3 oktober al werd gedeeld in de Premium omgeving, kunnen we zien wat de analisten al voor een forse daling hadden gewaarschuwd.

In deze analyse gaven de analisten aan dat SOL eerst naar $38 zou stijgen en dat gebeurde ook afgelopen weekend. Deze stijging maakte de B wave uit het ABC Elliott Wave patroon af en was direct het begin voor de neerwaartse C wave. Deze wave komt volgens de theorie vaak uit rond de 100% Fibonacci, wat in dit geval de zone rond de $20 was.

Bovenstaande SOL analyse is op 3 oktober 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden

Nieuwe hoop voor solana koers?

Inmiddels is de SOL koers al dieper uitgekomen en zelfs sneller dan verwacht door de FTX problemen. Toch biedt dit mogelijk nieuwe kansen. Vanuit een puur technische aspect gezien, komt de koers nu in de buurt van een bodem en potentiële koopzone. Toch is voorzichtigheid geboden, want het is nog moeilijk om te zeggen hoe groot de impact van het FTX fiasco zal zijn.

Bovenstaande SOL analyse is op 9 november 2022 met leden gedeeld. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Solana kopen of verkopen?

Overweeg jij SOL te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel