PremiumSolana koersvoorspelling: Hier ligt mogelijk de bodem voor SOL

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van solana (SOL) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Solana nieuws

Technische analyse SOL koers

SOL is over de afgelopen dagen hard gedaald. Sinds de piek op 5 november van $39 is de koers met ongeveer 70% gedaald tot de lokale bodem op 9 november van $12. Dit had natuurlijk te maken met de onrust rondom de exchange FTX. In de afgelopen 24 uur maakte de SOL koers een flinke stuiter van bijna 30%, maar de analisten van Crypto Insiders blijven erg bearish over SOL. Zij deelden onlangs het volgende over de koers:

“Het is duidelijk te zien dat we hier te maken hebben met een 12345 Elliott Wave patroon naar beneden. De piek op 5 november rondde het WXY patroon af en luidde het begin in voor het huidige patroon. De daling werd al maanden verwacht, we hadden enkel een katalysator nodig die de koers naar beneden zou duwen.

Nu we deze gehad hebben, zien we hoe snel en krachtig deze patronen kunnen gaan. De huidige stijging die we ondervinden is een verwachte vierde correctieve wave. Deze zal volgens onze analyse uitkomen rond de zone van $19. 

Wanneer deze zone is geraakt verwachten wij dat de vijfde en laatste wave ons verder naar beneden zal brengen. Na nog een correctief patroon omhoog, stellen wij onze uiterste koopzones rond de $4. Dit is het niveau waarop wij verwachten dat SOL een bodem vind.” 

Bovenstaande SOL analyse is op 10 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden

Solana kopen of verkopen?

Overweeg jij SOL te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel