Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Advocaat Craig Wright: “Er stonden geen bitcoin (BTC) private keys in het ontvangen bestand”

De advocaat van Craig Wright, de man die claimt Satoshi Nakamoto te zijn, bevestigt in reactie aan Decrypt dat zijn cliënt de keys voor Nakamoto’s bitcoins (BTC) inderdaad niet heeft. Daarnaast stelt hij dat Wright überhaupt nooit heeft geclaimd toegang te hebben tot deze keys.

Wright zit al langere tijd in een rechtszaak verwikkeld met Ira Kleiman. Zijn inmiddels overleden broer David Kleiman zou de zakenpartner zijn geweest van Wright. Samen zouden zij Bitcoin hebben ontwikkeld en meer dan 1 miljoen BTC hebben gemined. Ira Kleiman eist daarom dat Wright de helft van deze bitcoin afstaat.

- Advertentie -

Decrypt stelt dat Wright eerder onder ede heeft verklaard dat er een “versleuteld” bestand bestaat met daarin bitcoin-adressen en private keys. Later kwam het bericht naar buiten dat “een derde partij de nodige informatie en sleutel heeft verstrekt om het gecodeerde bestand te ontgrendelen.” Het gevolg was een sterk stijgende bitcoin SV-koers doordat men er vanuit ging dat Wright de private keys zou hebben gekregen.

Dit blijkt dus niet te kloppen, stelt de advocaat van Wright. In een reactie aan Decrypt zegt hij:

Er stonden geen private keys in het bestand dat hij heeft ontvangen.

Wel verwacht Wright nog steeds dat hij de keys zal ontvangen. Deze zouden als een geheel kunnen worden afgeleverd of in kleine stukjes. Kortom, de “mysterieuze koerier” is nog onderweg. De zaak zal nu overigens voor het gerecht komen. De advocaat wil daar bewijzen dat er helemaal geen zakenrelatie tussen Kleiman en Wright bestond:

Het cruciale punt van de uitspraak is dat het ons in staat stelt om voor de rechter te komen om te bewijzen dat er geen partnerschap bestond,

Een uiteindelijk uitspraak kan nog lang op zich laten wachten. Zo heeft Kleiman 90 dagen extra gekregen om de 16.404 publieke adressen te onderzoeken waarna de zaak dus voor het gerecht zal komen.

David heeft een nieuwe wekelijkse koersanalyse online staan! Volgens hem zijn nu de bulls aan zet. Mis zijn analyse niet!

Gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets!abonneren_youtube

Met David en ons meekletsen? Join dan ons gratis discussiekanaal op Telegram!

telegram180

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...