Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Bitcoin SV (BSV) stijgt meer dan 100% in waarde, heeft Wright 1,1 miljoen bitcoin (BTC)?

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat bitcoin SV (BSV) de afgelopen dagen, maar in het bijzonder gisteren flink in waarde is gestegen. BSV kon gisteren met meer dan 100% in waarde stijgen en op dat moment was niet precies duidelijk waarom dit gebeurde.

Eerder kon op Crypto Insiders al gelezen worden dat de rechter Wright, de leider van de bitcoin SV-community en naar eigen zeggen de oorspronkelijke ontwikkelaar van bitcoin (BTC), tot 3 februari de tijd gaf om de private keys te overhandigen. Deze private keys zouden Wright naar verluidt toegang geven tot ongeveer 1,1 miljoen bitcoin.

- Advertentie -

De zaak werd aangespannen door Ira Kleiman, de broer van David Kleiman. Wright en David Kleiman zouden samen het originele Bitcoin-protocol hebben ontwikkeld en vlak na lancering veel bitcoins hebben gemined. Na het overlijden van zijn zakenpartner vindt Ira Kleiman nu dat zijn familie recht heeft op de helft van de 1,1 miljoen bitcoin, ter waarde van meer dan $8 miljard.

Nieuwe ontwikkeling

De recente ontwikkeling die mogelijk een oorzaak is voor de opstijgende bitcoin SV-koers is een kennisgeving van de advocaten van Wright. Zij stellen het volgende in het aan de rechtbank overhandigde document:

Dr. Wright meldt het Hof dat een derde partij de nodige informatie en sleutel heeft verstrekt om het gecodeerde bestand te ontgrendelen, en Dr. Wright heeft een lijst van zijn bitcoin-holdings opgesteld, in opdracht van de rechter van de magistraat.

Kortom, volgens de advocaten heeft Wright nu de benodigde informatie om toegang te krijgen tot de 1,1 miljoen bitcoin. Mocht dit ook echt zo zijn dan zou dit de claim dat Wright Satoshi Nakomoto is sterke onderbouwing geven, waar de BSV-koers positief op reageerde. Er zijn echter een aantal feiten waarmee rekening gehouden moet worden.

Zo heeft de rechter in de zaak Wright al eens “ongeloofwaardig” genoemd nadat hij bepaalde documenten zou hebben vervalst. Een van de theorieën is dan ook dat het nu weer om een schijnbeweging gaat om de BSV-koers flink te laten pumpen zodat Wright de kosten van de rechtszaak kan betalen en mogelijk een schikking kan treffen met de Kleiman-familie, iets waar hij eerder geen geld voor had. Kortom, een soort van exit scam dus.

De BSV-koers is in het verleden ook al meerdere keren flink gestegen na verschillende ontwikkelingen omtrent Wright en zijn Satoshi-claim. Zo steeg de koers met 30% na een copyright-claim op het originele Bitcoin whitepaper van Wright. BSV steeg recentelijk al eens 40% nadat Wright bekendmaakte dat er een derde Tulip Trust zou bestaan, die hem toegang zou geven tot de 1,1 miljoen BTC.

David heeft een nieuwe wekelijkse koersanalyse online staan! Volgens hem zijn nu de bulls aan zet. Mis zijn analyse niet!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.897,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.862,90 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.938,00 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.942,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€12.012,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.897,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.862,90 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.938,00 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.942,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€12.012,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...