Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Craig ‘Faketoshi’ Wright heeft tot 3 februari de tijd om 1,1 miljoen bitcoin (BTC) te ontgrendelen

Craig ‘Faketoshi’ Wright heeft tot 3 februari de tijd om te bewijzen dat hij toegang heeft tot bijna $9,2 miljard aan bitcoin (BTC). Dit heeft de rechter bepaald in de zaak die werd aangespannen door Ira Kleiman.

Wright zit sinds 2018 in een rechtszaak verwikkeld met Ira Kleiman, de broer van David Kleiman, zijn voormalig zakenpartner die overleed in 2013. Samen zouden zij jaren geleden miljoenen bitcoins hebben gemined. Nu eist Kleiman de helft van deze geminede bitcoins. De rechter stelde Kleiman in augustus 2019 in het gelijk.

- Advertentie -

Wright stelt echter dat de bitcoins vastzitten in het “Tulip Trust” waartoe hij geen toegang heeft. Daar kan echter verandering in komen. Wright stelt namelijk dat een koerier met de benodigde keys ergens deze maand zal arriveren. De rechter geeft hem daarom tot en met 3 februari de tijd:

In het licht van de verklaringen van de verdachte dat de gebonden koerier volgens planning in januari 2020 zal arriveren, zal de rechtbank de verdachte tot en met 3 februari 2020 toestaan een kennisgeving bij de rechtbank in te dienen waarin wordt aangegeven of dit mysterieuze figuur al dan niet is verschenen uit de schaduwen en of de verdachte nu toegang heeft tot het laatste sleuteldeel dat nodig is om het gecodeerde bestand te ontgrendelen.

Mocht die mysterieuze koerier niet op tijd arriveren dan “is het Hof van oordeel dat aanvullende sancties gerechtvaardigd zijn,” aldus het document. De sancties zullen waarschijnlijk bestaan uit hoge boetes.

In het geval de koerier wel op tijd arriveert, dan zou dit vrij stevig bewijs kunnen zijn dat de Satoshi claim van Wright kan ondersteunen. Dit mogelijk goede nieuws lijkt een effect te hebben op de bitcoin SV (BSV) koers; Wright is een vooraanstaand figuur binnen de community van BSV. De altcoin steeg vorige week al eens met 40% en ook vanochtend steeg de koers weer hard. Hierdoor klom BSV een aantal plekken binnen de top 10 cryptocurrencies.

David heeft een nieuwe wekelijkse koersanalyse online staan! Volgens hem zijn nu de bulls aan zet. Mis zijn analyse niet!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.202,60 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.018,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.045,30 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.067,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.106,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.018,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.045,30 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.067,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.106,90 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.202,60 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...