Discussier met alle crypto insiders via Telegram

DeFi investeerders willen Yearn Finance ontwikkelaar Andre Cronje aanklagen

Het fiasco omtrent het nieuwe Eminence project van Yearn.Finance ontwikkelaar Andre Cronje krijgt een nieuw staartje. Een groep van investeerders is geld aan het ophalen middels crowdfunding met het doel Cronje aan te klagen.

Eind vorige maand staken een aantal DeFi investeerders meer dan $15 miljoen in een smart contract van Eminence. Het contract werd vervolgens leeggeroofd en achteraf meldde Cronje dat het contract eigenlijk nog helemaal niet klaar was voor gebruik.

- Advertentie -

Cronje stopte toen met Twitter, maar afgelopen weekend plaatste Coindesk plotseling een interview met de ontwikkelaar online. Hierin zou Cronje gezegd hebben dat hij er zelfs volledig mee stopt, maar toen liet de ontwikkelaar weer van zich horen op Twitter, en ontkent hij het verhaal van Coindesk.

Nu is een groepje investeerders van plan Cronje aan te klagen. Zij beweren dat Cronje zich ervan bewust was dat enorm veel geld Eminence instroomde:

Als EMN maar een proef was, dan had de token geen waarde. Toch zag Andre zonder een woord te zeggen 15 miljoen dollar binnenstromen. Maar hij bleef het project hypen door erover te retweeten. Waarom waarschuwde hij het Yearn Finance-team niet op zijn minst dat ze een waardeloos testtoken kochten en verkochten?

Als ontwikkelaars van een ander team een testtoken zouden hypen en verkopen, zouden ze worden beschuldigd van fraude en zou het hele team legitimiteit verliezen. In het beste geval was dit een viral lancering die mislukte, in het ergste geval was het een rugpull.

Naast de hoofdontwikkelaar wil de groep ook ontwikkelaar ‘banteg’ aanklagen alsmede Yearn voorstander ‘Blue Kirby.’ Blue Kirby heeft inmiddels zijn Twitteraccount verwijderd. Banteg zegt dat deze groep aanklagers juist de “scammers” zijn

De groep zegt dat 100% van de donaties naar de financiering van de rechtszaak zal gaan. Op het moment van schrijven is er pas $130 aan ether (ETH) gestort op het adres. Daarnaast is de groep van plan een nieuw DeFi-platform te lanceren met een hard fork van Yearn.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.121,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.121,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...