Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Deze 3 altcoins stegen de afgelopen week het hardst

Een week is weer voorbij en dus kunnen we de balans opmaken. In dit artikel kijken we naar de hardst stijgende altcoins met een marktkapitalisatie van minimaal $1 miljard. Er staan weer een aantal flinke stijgers stijgers tussen, waaronder een ietwat onbekende cryptocurrency!

3. NEO (NEO) — +16,6%

NEO (NEO) kwam de afgelopen tijd vaak in het nieuws. Het ging een aantal interessante samenwerkingen aan met onlangs nog de aankondiging dat het Rosetta gaat implementeren. Dit is een blockchain-standaard waarmee blockchains makkelijker met elkaar kunnen communiceren.

- Advertentie -

Crypto Insiders Members zagen dankzij de mooie stijging van NEO een winst van meer dan 40%! De winst werd gepakt na het sluiten van het derde take profit punt. Het tweede take profit punt werd onlangs nog bereikt, waarover je hier meer kan lezen.

2. Polkadot (DOT) — +33,4%

Polkadot (DOT) is de op een na grootste stijger deze week. Na een stijging van maar liefst 33,4% is DOT nu bijna $6 waard. Ook polkadot kwam deze week in het nieuws. Het cryptocurrency-fonds The Spartan Group verwacht namelijk dat DOT wel eens een top 3 crypto kan gaan worden. De echte stijging komt waarschijnlijk door de notering van de cryptocurrency op enkele grote cryptocurrency exchanges.

1. NEM (XEM) — +71,9%

Een misschien wat onbekende cryptocurrency, XEM van het NEM blockchain-project, is deze week de grootste stijger. Met een stijging van maar liefst 71,9% is XEM nu $0,1417 waard. Maar waar komt deze plotselinge stijging vandaan?

Dit heeft waarschijnlijk te maken met een recente aankondiging van het project. Het zal namelijk in december van dit jaar een nieuwe blockchain lanceren, SYMBOL genaamd. Bestaande XEM-houders kunnen het nieuwe SYMBOL (XYM) ontvangen op basis van de hoeveelheid XEM die zij hebben. Het is hierdoor aannemelijk dat de vraag naar XEM plotseling sterk is toegenomen, met dus een sterk stijgende prijs tot gevolg.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.286,13 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.286,13 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...