Roy van Krieken Roy van Krieken
21/04/2021 13:09 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/10/2023 13:50

Enjin (ENJ) haalt Microsoft, Binance en 48 andere bedrijven binnen bij NFT project

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Enjin (ENJ) haalt Microsoft en Binance binnen bij NFT project

Enjin heeft bekend gemaakt dat binnen twee weken van de lancering ruim 50 bedrijven inmiddels gebruik maken van en NFT’s (non-fungible tokens) hebben geplaatst op Enjin’s JumpNet blockchain. JumpNet is een blockchain ontworpen voor het hosten van non-fungible tokens (NFT’s) volgens de Ethereum ERC-1155 standaard.

Enkele van deze 50 bedrijven zijn Microsoft, Binance en OKEx; grote gevestigde bedrijven dus. Microsoft heeft een aantal NFT’s gemaakt voor op de JumpNet blockchain genaamd ‘Azure Heroes’. Binance en OKEx hebben een aantal collectibles en digitale kleding waren gemaakt als NFT op JumpNet.

Lagere Ethereum kosten

Volgens Simon Kertonegoro van Enjin heeft JumpNet de volledige snelheid van ontwikkeling veranderd. “Doordat het mogelijk is vrijuit transacties te maken en NFT’s te produceren worden er een groot aantal voorheen geblokkeerde projecten weer mogelijk en al deze projecten verhuizen zo snel mogelijk naar JumpNet” zo stelt Kertonegoro.

Enjin maakt geen gebruik van mining, maar van proof-of-authority. Hierdoor hoeft geen gebruik gemaakt te worden van de hoge fees van Ethereum en de limiterende factoren van mining. Een ander voordeel van het mindere gebruik van mining is de eveneens verminderde ecologische impact. Volgens Enjin gebruikt deze manier van werken 99% minder stroom.

Uiteindelijk wil Enjin meer dan enkel Ethereum gebruiken voor haar projecten. Recentelijk heeft Ethereum zelfs $18,9 miljoen dollar opgehaald om nog een NFT blockchain te bouwen op de Polkadot blockchain dat Efinity zou moeten gaan heten.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie