Roy van Krieken Roy van Krieken
23/03/2024 11:58 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/03/2024 09:08

Floki ontwikkelaars maken ambitieuze plannen bekend

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Peleas en el sector crypto: Floki en desacuerdo con el mayor exchange

Foto: Maurice NORBERT/Shutterstock

Het meme-project Floki (FLOKI) is een van de best presterende crypto’s van de afgelopen weken. Floki maakte aan het begin van de maand een indrukwekkende groeispurt door, met een stijging van meer dan 300% in slechts een week.

Ontwikkelaars van Floki zijn nu van plan het platform naar een nieuwe hoogte te tillen door gereguleerde digitale bankrekeningen aan te bieden die kunnen worden gefinancierd met FLOKI tokens, dat meldt CoinDesk.

De ontwikkeling maakt deel uit van een breder plan om Floki van een doge-thema meme coin te transformeren naar een serieus project dat gebruikers een crypto-gebaseerde financiële applicatie biedt.

Bizar: Deze mensen zijn vergeten dat ze crypto-miljoenen hebben
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Debetkaarten en staking

Het plan omvat ook de mogelijkheid voor het uitgeven van debetkaarten die gekoppeld zijn aan deze digitale bankrekeningen en het aanbieden van staking diensten waarmee gebruikers rendement kunnen genereren.

De accounts zullen worden gefaciliteerd door een partner die gelicentieerd is in Canada, Spanje, Dominica, Australië en de VAE. Betalingen via het SWIFT internationale banknetwerk en SEPA IBANs worden ondersteund, waardoor gebruikers wereldwijd geld kunnen overmaken en transacties kunnen uitvoeren.

Advertentie

$24 miljoen aan tokens verbrand

Onlangs werd er ook een ander voorstel vanuit het Floki team goedgekeurd door de gemeenschap met bijna 90% van de stemmen. Het heeft geleid tot de vernietiging van 190 miljard FLOKI. In totaal komt dit uit op een waarde van ongeveer $24 miljoen.

De tokens werden verwijderd uit de circulatie door ze naar een onbereikbaar adres te sturen, waardoor ze permanent uit het aanbod werden verwijderd. Dit initiatief heeft niet alleen de waarde van de overgebleven tokens verhoogd, maar heeft ook het vertrouwen van investeerders in het project versterkt.

Dogecoin houders vieren vandaag DOGE Day – dit kun je verwachten
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Concurrent Dogecoin ziet forse stijging

Dogecoin (DOGE) is nog altijd de nummer 1 meme coin. De geduchte concurrent van Floki heeft recent een opvallende stijging van bijna 30% ervaren, mede dankzij de crypto exchange Coinbase.

Coinbase heeft plannen onthuld om futures handel voor Dogecoin, Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH) te introduceren, een beweging die de interesse in DOGE aanzienlijk heeft verhoogd.

De aankondiging beschrijft hoe Coinbase Derivatives Dogecoin futures kan aanbieden via een ‘self-certification’ proces, waardoor ze zonder directe goedkeuring kunnen opereren binnen de regelgeving.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie