Roy van Krieken Roy van Krieken
16/05/2023 17:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/05/2023 17:30

Grote stap voorwaarts: SocialBlox sluit samenwerking met Bitget

icon-altcoins
Altcoin nieuws

SocialBlox, het nieuwe crypto powered social media platform van Nederlandse bodem, heeft de afgelopen tijd veel in beweging gebracht. Het bedrijf heeft zichzelf onderscheiden door gebruikers de mogelijkheid te bieden om geld te verdienen door te participeren en challenges te voltooien op een nieuw social media platform! Nu komt daar een wel heel bijzondere samenwerking bij!

Als je je nu registreert via Crypto Insiders krijg je tijdelijk zelfs 7.500 SBLX helemaal gratis op je account gestort! 

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

SocialBlox en Bitget: Een baanbrekende samenwerking

De kern van deze revolutionaire beweging wordt gevormd door de SBLX token, waarmee gebruikers worden beloond voor hun bijdrage aan het platform. Dankzij de integratie met de live blockchain van SocialBlox kunnen gebruikers op deze manier echt geld verdienen! Deze unieke aanpak werd onlangs erkend door de Dutch Interactive Awards, waarbij SocialBlox een nominatie in de wacht sleepte.

Nu is er opnieuw groot nieuws vanuit SocialBlox. Het bedrijf heeft namelijk aangekondigd een samenwerking aan te gaan met Bitget, een prominente wereldwijde cryptocurrency exchange en derivatenplatform. Bitget heeft zich reeds ontwikkeld tot een platform dat momenteel meer dan 1,6 miljoen gebruikers wereldwijd bedient. Het biedt een breed scala aan financiële diensten, waaronder spot trading, futures trading, en zelfs een copy trading systeem.

Deze samenwerking is een enorme stap voorwaarts voor SocialBlox. Door de verbinding met Bitget heeft SocialBlox toegang tot een nieuwe, brede markt van potentiële gebruikers en investeerders. Dit kan de vraag naar de SBLX token verhogen en zo mogelijk de waarde ervan stimuleren, wat natuurlijk goed nieuws is voor huidige SBLX investeerders. Bovendien kan de samenwerking de bekendheid en het bereik van SocialBlox vergroten, wat kan leiden tot meer gebruikers en een verhoogde activiteit op het platform.

De impact voor SBLX investeerders

Daarnaast kan de samenwerking met Bitget ook nieuwe functionaliteiten voor het SocialBlox platform opleveren. Met Bitget’s ervaring in financiële diensten, zoals futures trading en copy trading, kunnen er nieuwe manieren komen voor SocialBlox gebruikers om hun SBLX tokens te gebruiken en te laten groeien.

In conclusie, deze samenwerking tussen SocialBlox en Bitget is een spannende ontwikkeling die zowel het SocialBlox platform als de SBLX token naar nieuwe hoogten kan tillen. Het creëert nieuwe mogelijkheden voor gebruikers en investeerders, terwijl het tegelijkertijd de weg vrijmaakt voor toekomstige groei en innovatie binnen SocialBlox. We kijken dan ook uit naar de ontwikkelingen die deze samenwerking met zich mee zal brengen.

Mis de kans niet om deel uit te maken van de social media revolutie en registreer je nu op SocialBlox. Daag je vrienden uit en verdien SBLX tokens terwijl je geniet van deze splinternieuwe social media ervaring.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie