Roy van Krieken Roy van Krieken
16/05/2023 17:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/05/2023 17:30

Grote stap voorwaarts: SocialBlox sluit samenwerking met Bitget

icon-altcoins
Altcoin nieuws

SocialBlox, het nieuwe crypto powered social media platform van Nederlandse bodem, heeft de afgelopen tijd veel in beweging gebracht. Het bedrijf heeft zichzelf onderscheiden door gebruikers de mogelijkheid te bieden om geld te verdienen door te participeren en challenges te voltooien op een nieuw social media platform! Nu komt daar een wel heel bijzondere samenwerking bij!

Als je je nu registreert via Crypto Insiders krijg je tijdelijk zelfs 7.500 SBLX helemaal gratis op je account gestort! 

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

SocialBlox en Bitget: Een baanbrekende samenwerking

De kern van deze revolutionaire beweging wordt gevormd door de SBLX token, waarmee gebruikers worden beloond voor hun bijdrage aan het platform. Dankzij de integratie met de live blockchain van SocialBlox kunnen gebruikers op deze manier echt geld verdienen! Deze unieke aanpak werd onlangs erkend door de Dutch Interactive Awards, waarbij SocialBlox een nominatie in de wacht sleepte.

Nu is er opnieuw groot nieuws vanuit SocialBlox. Het bedrijf heeft namelijk aangekondigd een samenwerking aan te gaan met Bitget, een prominente wereldwijde cryptocurrency exchange en derivatenplatform. Bitget heeft zich reeds ontwikkeld tot een platform dat momenteel meer dan 1,6 miljoen gebruikers wereldwijd bedient. Het biedt een breed scala aan financiële diensten, waaronder spot trading, futures trading, en zelfs een copy trading systeem.

Deze samenwerking is een enorme stap voorwaarts voor SocialBlox. Door de verbinding met Bitget heeft SocialBlox toegang tot een nieuwe, brede markt van potentiële gebruikers en investeerders. Dit kan de vraag naar de SBLX token verhogen en zo mogelijk de waarde ervan stimuleren, wat natuurlijk goed nieuws is voor huidige SBLX investeerders. Bovendien kan de samenwerking de bekendheid en het bereik van SocialBlox vergroten, wat kan leiden tot meer gebruikers en een verhoogde activiteit op het platform.

De impact voor SBLX investeerders

Daarnaast kan de samenwerking met Bitget ook nieuwe functionaliteiten voor het SocialBlox platform opleveren. Met Bitget’s ervaring in financiële diensten, zoals futures trading en copy trading, kunnen er nieuwe manieren komen voor SocialBlox gebruikers om hun SBLX tokens te gebruiken en te laten groeien.

In conclusie, deze samenwerking tussen SocialBlox en Bitget is een spannende ontwikkeling die zowel het SocialBlox platform als de SBLX token naar nieuwe hoogten kan tillen. Het creëert nieuwe mogelijkheden voor gebruikers en investeerders, terwijl het tegelijkertijd de weg vrijmaakt voor toekomstige groei en innovatie binnen SocialBlox. We kijken dan ook uit naar de ontwikkelingen die deze samenwerking met zich mee zal brengen.

Mis de kans niet om deel uit te maken van de social media revolutie en registreer je nu op SocialBlox. Daag je vrienden uit en verdien SBLX tokens terwijl je geniet van deze splinternieuwe social media ervaring.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021, een rol die hij kreeg via een aanbeveling. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Waarom dalen PEPE, Floki en Dogwifhat harder dan bitcoin?
AI voorspelt: Deze memecoins exploderen bij bitcoin koers van $100.000
3x goed nieuws voor Shiba & Nederlanders maken iedereen SHIB miljonair
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen gratis SHIB
Advertentie