Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Justin Sun van TRON (TRX) zoekt een naam voor zijn nieuwe privacy coin

Justin Sun, CEO van TRON (TRX), meldt op 6 januari dat hij op zoek is naar een naam voor zijn nieuwe privacy coin:

- Advertentie -

Privacy coins zijn cryptocurrencies waarvan, in tegenstelling tot bitcoin (BTC), de transactiegegevens verborgen zijn. Er zijn al een aantal privacy coins verkrijgbaar op de markt, de populairste zijn monero (XMR), dash (DASH) en zcash (ZEC).

Een aantal voorgestelde namen zijn Privatron, Tron Cipher, PRX, P-TRX, TRON-P en PRON. Die laatste vindt Sun wel amusant. Toch moet men hier rekening houden, aangezien de reputatie van Sun, dat het hier om een marketingstunt gaat en dat hij wellicht zelf allang een naam heeft gekozen.

Sun onthulde enkele details over het project eind vorige maand. Gegevens als adressen van zender en ontvanger en het volume van transacties zullen verborgen zijn. De nieuwe privacy coin maakt hiervoor gebruik van zogenaamde shielded transactions, waarvoor het sk-SNARKS zal toepassen.

Sun meldt verder op 7 januari dat mensen alvast bepaalde functies van deze shielded transacties kunnen testen op het testnet:

Volgens Brian Armstrong, CEO van cryptocurrency-exchange Coinbase, zullen privacy coins het komende decennium een belangrijke rol gaan spelen. Ook de miljardair John McAfee liet onlangs weten dat hij een fan van monero is en bitcoin verouderd vindt.

Eind vorig jaar kondigde TRON aan dat blockchain streamingplatform DLive de overstap gaat maken naar het TRON-netwerk en het ecosysteem van BitTorrent, waar het gaat fuseren met BLive.

De koers van bitcoin dipte op 2 januari even kort onder de $7.000, maar de bears verloren de strijd in deze zone. Toch was de dip positief in meerdere opzichten. Waarom? Lees het in de nieuwe wekelijkse analyse van Crypto Insider David!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...