Roy van Krieken Roy van Krieken
07/11/2022 15:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 09:52

Revolutionaire SocialBlox app nu verkrijgbaar voor Android en iPhone

icon-altcoins
Altcoin nieuws

SocialBlox is een relatief nieuw blockchain-bedrijf van Nederlandse bodem. Het heeft het ambitieuze doel om de wereld van social-media totaal op de schop te nemen. Uiteraard zal dit worden gedaan door middel van blockchain-technologie. De app van SocialBlox is ondertussen volledig gereed en dat betekent dat deze vanaf nu al beschikbaar is voor zowel Android als iPhone smartphones! 

Wat is SocialBlox?

SocialBlox is een platform dat beoogt om een andere weg in te slaan als het op social-media aankomt. Vandaag de dag is de kritiek op grote gevestigde spelers enorm, en dit komt vaak doordat dergelijke bedrijven lak hebben aan de privacy van hun gebruikers. In veel gevallen zijn deze gebruikers namelijk simpelweg het product die tegen grof geld worden verkocht aan adverteerders.

Privacy staat bij SocialBlox juist hoog in het vaandel. Gebruikers kunnen zelf kiezen of zij advertenties te zien krijgen en gebruikersdata zal onder geen beding aan de hoogste bieder worden doorverkocht.

Daarnaast gebruikers SocialBlox blockchain-technologie om een aantal unieke functies aan gebruikers te bieden. De belangrijkste van deze functies zijn zonder twijfel de zogeheten challenges. Gebruikers kunnen met deze challenges andere gebruikers uitdagen om iets te doen. Mochten zij uiteindelijk de challenge succesvol afronden dan krijgen zij een vooraf vastgestelde hoeveelheid SBLX tokens uitgekeerd. Je kunt dus in principe geld verdienen door gebruik te maken van het SocialBlox platform! Deze challenges worden mogelijk gemaakt door de technologie van smart contracts.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

SocialBlox-app lancering!

SocialBlox begon eerder dit jaar met de beta-fase van het daadwerkelijke social-mediaplatform. Hier werden alle functionaliteiten door een beperkte groep gebruikers uitvoerig getest. Ondertussen kan er gesteld worden dat dit alles naar behoren werkt en grote obstakels zijn tijdens maanden testen niet opgedoken. Dat betekent dat SocialBlox klaar is om een nieuwe stap te maken. Die stap is de app toegankelijk maken voor iedereen!

SocialBlox is vanaf vanochtend beschikbaar op de Google Playstore en de Appstore van Apple. Dat betekent dat iedereen zich nu kan aanmelden bij SocialBlox en kan participeren aan de revolutie die SocialBlox hoopt te ontketenen.

Daarnaast is het team van SocialBlox zelfs bezig om een crypto-licentie in Dubai te bemachtigen. Hiermee opent uiteraard de markt in het Midden-Oosten, maar als extra kers op de taart stelt dit SocialBlox ook in staat om een eigen crypto-exchange van de grond te krijgen. 

SocialBlox is op het moment al regelmatig op de televisie te zien als shirtsponsor van FC Emmen in de Eredivisie. Hier komt echter nog een schepje bovenop. SocialBlox heeft namelijk ook de sprong naar de pokerwereld gemaakt. Tijdens de World Series of Poker en Master Classics of Poker zal er door spelers gespeeld worden in een speciaal door SocialBlox ontworpen outfit. 

Kortom, er staat dus een heleboel te gebeuren voor SocialBlox in de nabije toekomst!

SBLX kopen

Wil jij als early adopter nu meedoen met de social-media revolutie van SocialBlox, dan kun je alvast investeren in SBLX. Deze tokens zijn op verschillende plekken te koop. Zo kun je bij de Nederlandse exchange Knaken.nl terecht, maar ook op Uniswap is het mogelijk om SBLX tokens aan te schaffen tegen een nog altijd enorm aantrekkelijke prijs.

Meer informatie over SocialBlox is te vinden op de volledig vernieuwde website.

Word ook onderdeel van de SocialBlox community door een kijkje te nemen in het Telegram kanaal van SocialBlox.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie