Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Ripple kondigt samenwerking met groot fintech-bedrijf Finastra aan

Ripple gaat samenwerken met Finastra, een van de grootste fintech-bedrijven ter wereld. Dat blijkt uit een aankondiging gepubliceerd op 9 oktober.

Via de samenwerking kunnen klanten van Finastra gebruik maken van Ripple’s blockchain-platform voor snelle grensoverschrijdende betalingen en gebruik maken van de meer dan 200 partners van RippleNet, Ripple’s wereldwijde betalingsnetwerk.

- Advertentie -

Tegelijkertijd krijgen deze 200 partners van RippleNet toegang tot Finastra’s netwerk van banken. Het Londense Finastra bedient meer dan 9.000 cliënten in 130 landen, waaronder 48 van de 50 grootste banken ter wereld. De bankklanten van Finastra verwerken miljoenen transacties per maand.

We zijn verheugd om samen te werken met een vooruitstrevend bedrijf als Finastra om de technologie van Ripple aan hun vele klanten te bieden. Finastra is een gevestigde fintech-speler en werkt met een meerderheid van de topbanken ter wereld.

Deze samenwerking stelt Ripple in staat het bereik en de oplossingen voor onze partners en de voetafdruk van RippleNet uit te breiden en tegelijkertijd klanten in staat te stellen direct met elkaar transacties uit te voeren.

Aldus Marcus Treacher, senior vice president (SVP) bij Ripple. Riteesh Singh, SVP bij Finastra, meldt het volgende:

De samenwerking van Finastra met Ripple is een sterk voorbeeld dat de toekomst van financiën open ligt, en het toont onze toewijding aan om onze klanten de nieuwste innovaties en keuzes te bieden.

Samenwerken met een bedrijf als Ripple dat gebruikmaakt van innovatieve blockchain-technologie om snelle en betrouwbare grensoverschrijdende betalingen te bieden, is vooral voordelig voor onze klanten in regio’s waar de kosten van correspondentbankieren hoog zijn.

Onlangs kwam naar buiten dat Ripple gemiddeld elke maand 227 miljoen XRP (XRP) verkoopt en dat het dit wellicht de komende 18 jaar zal blijven doen.

BitPay, een grote cryptocurrency-betalingsverwerker, kondigde recentelijk aan dat het bedrijf XRP zal accepteren tegen het einde van dit jaar.

Crypto Insider David meldt dat de koers van bitcoin (BTC) zich momenteel op dun ijs begeeft. Lees zijn nieuwste uitgebreide bitcoin (BTC) koers weekanalyse hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitdenex
Reviewed
€7.999,75 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.019,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.066,36 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.079,55 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.081,93 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.122,21 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitdenex
Reviewed
€7.999,75 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.019,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.066,36 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.079,55 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.081,93 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.122,21 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Stef: Sideways en altcoin run?

Bitcoin is in de afgelopen weken flink gedaald, als we kijken naar het marktvolume. We zijn vanaf de week van 1 juni naar vorige...