Roy van Krieken Roy van Krieken
29/03/2022 16:15 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/11/2023 11:33

SocialBlox komt met eigen NFT’s, ontwikkeling loopt op rolletjes

icon-altcoins
Altcoin nieuws
SocialBlox komt met eigen NFT’s, ontwikkeling loopt op rolletjes

Foto: SocialBlox

Het Nederlandse blockchain bedrijf SocialBlox (SBLX) blijft achter de schermen grote sprongen maken op weg naar het ambitieuze doel om de wereld van social media op de schop te nemen. Door blockchain technologie te integreren met social media hoopt SocialBlox een ware revolutie te ontketenen.

Crypto-project kondigt gratis airdrops aan voor alle Nederlanders
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Beta verloopt volgens plan

Aan het begin van februari werd de beta-fase van het SocialBlox platform gelanceerd. Vanaf dat moment werd het voor een beperkt aantal gebruikers mogelijk om de functies van SocialBlox op de mobiele app daadwerkelijk te ervaren. Dit betekende dat de eerste challenges ook gedaan werden door gebruikers.

Deze challenges liggen aan de grondslag van wat SocialBlox uniek maakt. Gebruikers kunnen met deze challenges andere gebruikers uitdagen om iets te doen. Mochten zij uiteindelijk de challenge succesvol afronden dan krijgen zij een vooraf vastgestelde hoeveelheid SBLX tokens uitgekeerd. Deze challenges worden mogelijk gemaakt door de technologie van smart contracts.

Er is kortom een werkend product dat al veelvuldig wordt gebruikt. Bij veel crypto projecten blijft het vandaag de dag bij beloftes en plannen voor de toekomst, maar bij SocialBlox wordt de daad al vanaf de eerste dag bij het woord gevoegd. De beta fase loopt op rolletjes en alle functionaliteiten draaien naar behoren.

Advertentie

SocialBlox NFT’s

Een blockchain social media platform is natuurlijk niet compleet zonder integratie met non-fungible tokens (NFT). Het is daarom niet geheel een verrassing dat SocialBlox ook met hun eigen NFT collectie komt. In totaal zullen er 5.000 NFT’s in de verkoop gaan, waarvan 1.000 worden op dit moment al worden verkocht in een zogeheten ‘mystery box’. Deze mystery box NFT’s zijn te koop op de website van SocialBlox.

Bezitters van dergelijke NFT’s hebben niet alleen een uniek verzamelitem om tentoon te stellen aan de wereld, zij krijgen ook een aantal mooie privileges die bij het bezit zitten inbegrepen. Zo krijgen SocialBlox NFT bezitters toegang tot exclusieve events in de toekomst en kunnen zij bijdragen aan het beheer van het platform. NFT’s hebben dus ook governance opties. Extra perks zullen binnenkort bekendgemaakt worden.

Token sale

Het is voor eenieder mogelijk om te participeren in de social media blockchain revolutie. Geinteresseerden kunnen exclusief op Knaken.nl SBLX tokens aanschaffen. Op dit moment is er nog sprake van een pre-sale, maar spoedig zal SBLX publiekelijk verhandelbaar zijn. Wees er dus snel bij!

Meer informatie over SocialBlox is te vinden op de volledig vernieuwde website.

Word ook onderdeel van de SocialBlox community door een kijkje te nemen in het Telegram kanaal van SocialBlox. 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie