Roy van Krieken Roy van Krieken
01/02/2022 19:04 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 10:42

SocialBlox lanceert betafase, nieuwe ronde van token sale gaat van start

icon-altcoins
Altcoin nieuws

De Nederlandse blockchain start-up SocialBlox (SBLX) blijft grote stappen zetten in de richting van het uiteindelijk einddoel. Dit doel is door middel van blockchain technologie de wereld van social media compleet te revolutionariseren. 

Solana netwerk blijkt het ‘meest populair’, dankzij memecoin mania
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Testfase gelanceerd

Inmiddels heeft het team van SocialBlox bekend gemaakt dat de langverwachte testfase, ofwel betafase, van de mobiele app van start is gegaan. Een beperkt aantal gebruikers heeft ondertussen toegang tot de app en zij zullen tot in de puntjes alle functies binnen het SocialBlox platform uitproberen.

Dat betekent ook dat de eerste challenges daadwerkelijk gedaan worden door gebruikers. Deze challenges liggen aan de grondslag van SocialBlox als social media platform. Gebruikers kunnen met deze challenges andere gebruikers uitdagen om iets te doen. Mochten zij uiteindelijk de challenge succesvol afronden dan krijgen zij een vooraf vastgestelde hoeveelheid SBLX tokens uitgekeerd. Deze challenges worden mogelijk gemaakt door de technologie van smart contracts.

Advertentie

Indien de testfase van de app volledig naar wens verloopt dan zal de app spoedig toegankelijk worden voor iedereen en te downloaden zijn voor zowel iPhone als Android telefoons. Vanaf dat moment wordt het voor iedereen mogelijk om deze nieuwe vorm van sociale media te beleven en om niet langer als simpelweg een product behandeld te worden. Privacy en de gebruikerservaring staan bij SocialBlox hoog in het vaandel.

De toekomst van SocialBlox

De afgelopen tijd heeft het team van SocialBlox grote stappen gezet in de goede richting. Er werd naamsbekendheid verkregen door het sluiten van enkele grote partnerships, zoals met de voetbalclub FC Emmen. 

Daarnaast was SocialBlox recent vertegenwoordigd op roemrijke blockchain en crypto expo’s in onder meer Dubai en Amsterdam. Hier konden de grootste namen binnen de crypto industrie proeven van SocialBlox en bekend raken met waar het platform voor staat.

Naarmate de daadwerkelijke lancering van de SocialBlox app dichterbij komt is het duidelijk dat de toekomst mooie dingen in petto heeft voor platform.

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Driemaal is scheepsrecht

Inmiddels is ook de tweede ronde van de SocialBlox pre-sale tot een einde gekomen. Iedereen die tot dusver de boot heeft gemist, wees niet getreurd, er is namelijk nog een derde ronde van de SBLX pre-sale van start gegaan. 

Eenieder die geïnteresseerd is in SocialBlox en deel wil nemen aan de social media revolutie kan op Knaken.eu meedoen aan de SocialBlox token sale

Meer informatie over SocialBlox is te vinden op de website.

Word ook onderdeel van de SocialBlox community door een kijkje te nemen in het Telegram kanaal van SocialBlox. 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie