Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
18/02/2022 18:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/02/2022 18:00

TOP 3 cryptosectoren om in te investeren in 2022

icon-nft
NFT nieuws

Vandaag ga ik het hebben over de top 3 crypto sectoren voor 2022, waar ik zelf het meeste vertrouwen in heb voor dit jaar. Ik denk zelf dat layer zero technologie heel belangrijk gaat worden voor de wereld van blockchain en de wereld van crypto. Layer zero technologie zorgt er namelijk voor dat afzonderlijke crypto projecten (layer 1 blockchains) met elkaar kunnen communiceren. Hierdoor verbetert de cross chain compatibility van de layer 1 blockchains en kunnen de crypto’s samen sterker worden. Voorbeelden van layer zero blockchains zijn Polkadot en Cosmos.

Ook oracles zullen naar mijn mening belangrijk gaan worden in de crypto wereld in 2022. Oracles zorgen ervoor dat data uit de echte wereld vertaald kan worden naar de blockchain en andersom. Een goed voorbeeld van een Oracle is Chainlink. Ook het World Economic Forum is bullish over deze zogenaamde ‘middleware’ Chainlink. Een van de redenen waarom oracles belangrijk kunnen gaan worden is dat steeds meer bedrijven gebruik willen gaan maken van blockchain. Door gebruik te maken van een oracle als Chainlink kunnen deze bedrijven wel gebruik maken van de blockchain, zonder dat ze zelf een blockchain hoeven te ontwikkelen.

De derde sector is non-fungible tokens (NFT’s) met een echte functie; niet ‘plaatjes’ die miljoenen kosten zoals de Bored Ape Yacht Club. Als het gaat over NFTs met een echte functie kun je denken aan play to earn gaming, kunst, creator tokens, ticketing, royalties… Dus NFTs met waarde in de echte wereld.

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie