vijf_nieuwe_games_voegen_zich_bij_enjins_gaming_multiverse

Vijf nieuwe games voegen zich bij Enjin’s gaming Multiverse

47

Vijf nieuwe spellen hebben zich bij de Gaming Multiverse (MV) van Enjin gevoegd. Deze spellen ondersteunen daarmee de Enjin cryptocurrency en hebben daardoor een eigen economie gebaseerd op echte waarde. Dit voegt een heel nieuw aspect toe aan de spellen aangezien deze spellen in de MV met elkaar kunnen communiceren.

Vanwege de lancering van een nieuwe blockchain-verkenner, Blockchain Explorer, door Enjin en Changelly, geeft Enjin een nieuw MV-item weg. Geïnteresseerden moeten tien taken uitvoeren willen ze kans maken om het item in hun wallet te krijgen. Dit item kan, net als de eerdere items, binnen het MV-platform gebruikt worden en zijn technisch gezien ERC-1155 tokens.

In totaal zijn er 22 spellen onderdeel van het Multiverse, waaronder War of Crypto, Age of Rust, Bitcoin Hodler, Cats in Mechs en Rebounce. Age of Rust is bijvoorbeeld een 3D RPG-spel waarin de speler in het jaar 4424, in een post-apocalyptische wereld moet zien te overleven. Spelers kunnen items verzamelen, verhandelen en gebruiken om dingen te upgraden.

Voor game developers is het Multiverse een interessante ontwikkeling. Zij kunnen namelijk een economie in hun spel creëren die ook met andere spellen, en dus economieën kan communiceren. Zo kunnen spelers zeldzame items sparen en deze later verkopen in een andere game, en daar écht geld mee verdienen.

Steeds meer spellen voegen zich bij het Multiverse. Onlangs voegde Enigma Games zich met vijf nieuwe spellen bij Enjin’s Multiverse: Shield of Shalwend; Theta Warriors Defense; Warriors, The road to Ragnarok; Min-mins, Cloudy Combat en Wargods online.

ENJ, de cryptocurrency van Enjin heeft, na de bekendmaking van de samenwerking met Samsung, een flinke groei doorgemaakt. Zal bovenstaand nieuws een positief effect hebben op de koers en is Enjin een blijvertje? Laat het ons weten in de comments!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Satos

4.6/5

€7.993,16 Kopen
Litebit

4.5/5

€7.964,26 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€7.960,99 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€7.974,83 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€7.893,00 Kopen
Bitonic

3.8/5

€7.943,57 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€8.096,69 Kopen
Laatste nieuws