Wessel Kersting Wessel Kersting
29/11/2022 07:28 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 11:01

Ripple analyse: pas op, korte stijging voor XRP koers lijkt voorbij

Analyses
Ripple analisten: XRP koers eerst flink omhoog, dan hard omlaag

Foto: Wit Olszewski/Shutterstock

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ripple (XRP) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Fantom (FTM) lijkt klaar voor grote sprong naar nieuwe lokale piek

Laatste ripple nieuws

Advertentie

Technische analyse XRP koers

De analisten van Crypto Insiders konden op tijd bijsturen toen de XRP koers toch nog een stijging maakte. Zij hadden namelijk verwacht dat XRP al eerder zijn daling zou inzetten. Echter denken zij dat dat dit alsnog zal gebeuren, zoals in de onderstaande grafiek is te zien.

De vierde wave van een Elliott Wave patroon steeg hoger dan verwacht in afgelopen week. Ook afgelopen nacht kon XRP ietsjes stijgen. Toch denken de analisten dat de $0,4194 de top blijft en dat de koers snel zijn weg naar beneden zal voortzetten.

De koers lijkt inmiddels de vierde wave af te ronden en dan volgt de vijfde wave omlaag die mogelijk onder $0,28 uitkomt. De vijfde wave van het grotere Elliott Wave komt wellicht nog dieper uit. Hoe diep dit precies zal zijn, volgt wellicht pas in het nieuwe jaar en de analisten zullen tegen die tijd een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving van Crypto Insiders.

Bovenstaande XRP analyse is op 25 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Gisteren namen de analisten ook een blik op de koers van curve (CRV). Deze was in een korte tijd namelijk met ongeveer 80% gestegen richting de zone die de analisten hadden aangegeven. Nu waarschuwen de analisten echter dat zij verwachten dat curve flink zou kunnen zakken in een nieuwe analyse.

Ripple kopen of verkopen?

Overweeg jij XRP te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie