Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Analisten blijven bullish omtrent bitcoin (BTC) koers

Het is duidelijk dat bitcoin (BTC) het de afgelopen tijd wat minder doet, zeker in vergelijking met begin april. Toch blijven analisten bullish, en noemt men de huidige correctie niets meer dan een gezond onderdeel van de bull-markt.

Volgens Willy Woo, partner bij cryptocurrency-hedgefonds Adaptive Capita, zit de eerste fase van de bull-markt er bijna op. In de tweede fase zullen we volgens hem in een nieuwe bullrun terechtkomen. Hij schreef in een tweet:

Fase 1 van de bull-markt is voltooid, zodra we de bodem bereiken begint fase 2 wat een lange duurzame bull-drive belooft die ons door heel 2020 brengt (als BTC zijn persoonlijkheid behoudt). Fase 1 was een door handelaren gecreëerde dominantie wat ons omhoog duwde en FOMO veroorzaakte.

- Advertentie -

Verschillende fundamentals laten daarnaast ook bullish signalen zien. Nog nooit eerder werden er de afgelopen tijd zo weinig bitcoins verplaatst. Duidelijk is dan ook dat velen bitcoin hebben om te HODL’en (vasthouden), in de hoop dat de cryptocurrency op de lange termijn tot ongekende hoogtes stijgt.

De hoeveelheid Bitcoin (BTC) die gedurende ten minste vijf jaar onaangeroerd is gebleven (d.w.z. niet is verplaatst) bereikte recent een recordhoogte. Dit geeft mogelijk aan dat BTC steeds meer een waardeopslag wordt, in tegenstelling tot een ruilmiddel

Steeds meer deskundigen en analisten, zoals Anthony Pompliano, zien bitcoin als een hedge tegen de financiële onzekerheid als gevolg van een rumoerige wereldwijde economie. Pompliano noemde onlangs in een aantal tweets de verlaging van de rentestanden raketbrandstof voor bitcoin.

Ook al ziet het er nu wat minder goed uit voor bitcoin-HODL’ers, het imago van Bitcoin blijft onveranderd. En het feit dat investeerders besluiten hun bitcoin in hun wallet vast te houden is een duidelijk teken dat dit imago op de korte termijn niet zal gaan veranderen.

Vanmorgen verscheen een nieuwe koersanalyse van Crypto Insider David, vers van de pers! Heb je ‘m gemist? Klik dan hier om zijn analyse alsnog te lezen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.434,84 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.434,84 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...