Home Nieuws Bitcoin nieuws Bakkt bereikt nieuw ATH in dagelijkse handelsvolume met 6601 verkochte bitcoin (BTC)...

Bakkt bereikt nieuw ATH in dagelijkse handelsvolume met 6601 verkochte bitcoin (BTC) futures

Bakkt, het institutionele handelsplatform voor bitcoin (BTC) futurescontracten, heeft opnieuw zijn all-time-high (ATH) in dagelijks handelsvolume gebroken.

- Advertentie -

Op woensdag 18 december zijn er 6.601 maandelijkse bitcoin-futures verkocht op Bakkt ter waarde van $47,3 miljoen, een nieuw ATH dus:

Het vorige record werd op 27 november bereikt en was 5.671 verkochte contracten voor $42,5 miljoen. Dat is dus een groei van 16% tegenover het oude record en een groei van 74% in vergelijking met de dag ervoor.

De nieuwe ATH valt samen met een erg volatiele koersvertoning van gisteren. Zoals al op Crypto Insiders was te lezen stonden gisterenochtend alle cryptocurrencies, dus ook bitcoin, behoorlijk in de min. Later op de dag stegen de koersen plotseling enorm. Het valt regelmatig op dat er meer futures op Bakkt worden verkocht naarmate de koers volatieler is.

Bakkt lanceerde in september, maar het handelsvolume op het platform was in eerste instantie teleurstellend na de hoge verwachtingen. Inmiddels lijken steeds meer institutionele investeerders de smaak te pakken te hebben.

De open interest (IO) scoort vandaag echter wel lager dan in de afgelopen dagen. Deze bereikte nog onlangs op 16 december een nieuwe ATH. Bakkt lanceerde deze eerder maand nog twee nieuwe producten:

Begin deze maand kwam naar buiten dat de CEO van Bakkt, Kelly Loeffler, de volgende senator wordt van de staat Georgia. Ze is tevens de vrouw van Jeffrey Sprecher, CEO van de Intercontinental Exchange (ICE) waar beide Bakkt als de New York Stock Exchange (NYSE) onder vallen.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) analyse online staan! Het wordt volgens David mogelijk tijd om toe te slaan!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.113,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€8.173,25 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.174,90 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.185,34 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.