Bitcoin (BTC) prijs vestigt nieuwe recordprijs voor 2020! Wat is de reden voor de enorme stijging?

Wat een dag was het vandaag! Het goede nieuws stapelde zich op en als klap op de vuurpijl vestigde bitcoin (BTC) een nieuw jaarlijks hoogtepunt. In dit artikel lees je wat de huidige stand van zaken is.

Bitcoin (BTC) bullish nieuws stapelt zich op

- Advertentie -

Er vonden vandaag een aantal zeer positieve ontwikkelingen plaats op de markt. Ten eerste was er natuurlijk de uitbraak boven de $12.000 afgelopen nacht. Dat bleek het begin te zijn van een verdere uitbraak die uiteindelijk leed tot een nieuw jaarlijks hoogtepunt.

Vervolgens kwam naar buiten dat het Britse fintech-bedrijf Mode Global Holdings PLC bitcoin officieel deel gaat laten uitmaken van zijn reserves. Het bedrijf besloot dit te doen in een poging om het kapitaal van zijn investeerders beter te kunnen beschermen in deze tijd van historisch lage rentes.

Het grootste nieuws van vandaag is toch wel PayPal dat bitcoin en andere cryptocurrencies toe gaat voegen aan zijn platform. Klanten zullen onder andere met cryptocurrencies kunnen betalen bij winkels maar ook crypto kunnen bewaren. Lees hier meer over dit nieuws. 

En hoe reageerde de koers? De bitcoin koers bevond zich zo’n 24 uur geleden nog op een prijsniveau van $11.889 en brak vannacht de $12.000. Na de $12.322 aangetikt te hebben zakte de koers even iets terug, maar het bovenstaande positieve nieuws zorgde voor een nieuwe impuls. Dit keer werd een high van $12.874 bereikt. Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin $12.731 op cryptocurrency exchange Coinbase.

De laatste keer dat bitcoin zich op dit prijsniveau begaf is alweer meer dan een jaar geleden. Voor de bulls is het nu zaak om de koers stand te laten houden boven $12.500. Op dit moment ligt de eerstvolgende belangrijke weerstand bij $13.000, echter is nu de bevestiging van support bij $12.500 belangrijker om in de gaten te houden!

Word lid van de community

- Advertentie -

Meepraten over al deze geweldige ontwikkelingen? Word lid van ons gratis Telegram-kanaal of word direct lid van onze Members-omgeving. Hierin vind je allerlei leerzame content, ontvang je trading signals en kan je de discussie aangaan met onze analisten. Benieuwd? Kom 30 dagen gratis rondkijken!

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€16.078,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.782,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.856,70 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.891,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€15.894,60 Kopen
Laatste nieuws

Miljardenbedrijf MicroStrategy koopt weer voor miljoenen dollars aan bitcoin (BTC)

0
Het business intelligence- en softwarebedrijf MicroStrategy heeft gisteravond bekendgemaakt weer miljoenen dollars in bitcoin (BTC) te hebben geïnvesteerd. Dit maakte de CEO van het bedrijf,...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin even in niemandsland? Deze altcoin hou ik in de gaten!

Een paar maanden geleden leek de $20.000 heel ver weg. Na de all time high van vorige week vrijdag was het deze week weer...