Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin hype op Twitter in drie jaar niet zo groot geweest

Volgens een bedrijf dat zich specialiseert in cryptocurrency-data heeft het positieve sentiment op Twitter omtrent investeren in bitcoin (BTC) een recordhoogte bereikt. The Tie beweert dat de recente Bitcoin halving voor een extra stimulans heeft gezorgd.

- Advertentie -

Op Twitter bericht The Tie:

Bitcoins sentiment (30-dagen gemiddelde) is op z’n hoogst sinds 2017.

Het 30-dagen gemiddelde tweet-volume over Bitcoin heeft ook een jaarlijks hoogtepunt bereikt.

The Tie meet het verschil tussen positieve en negatieve berichten over Bitcoin in een vast tijdsbestek. De meest recente meting geeft aan dat men op Twitter positief is over de toekomst van de meest dominante cryptocurrency. Het aantal keer dat Bitcoin in een tweet werd benoemd bereikte na de halving ook een record, met maar liefst 31.111 berichten. Ook voor de halving was er volgens The Tie al een noemenswaardige positieve correlatie tussen berichtgeving over de halving en de koers van bitcoin.

CEO van The Tie, Joshua Frank, beweert dat de data van het bedrijf suggereert dat de markt extreem bullish is op bitcoin.

Onlangs tweette J.K. Rowling, de schrijfster van de Harry Potter-boeken, over Bitcoin, in een bericht waarin ze om uitleg vroeg. Na drie dagen had Rowling duizenden berichten ontvangen van Bitcoin-enthousiastelingen die haar te hulp schoten. Zo liet Elon Musk van onder meer Tesla ook van zich horen.

Meer op Twitter lezen over Bitcoin, blockchain-technologie en cryptocurrency? Zorg dan dat je ons volgt!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.732,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.788,91 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.801,17 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.861,33 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.861,33 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.734,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.788,91 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.801,17 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin Bulletin: De bijzondere geschiedenis van bitcoin als geld

Ondertussen al meer dan tien jaar geleden publiceerde Satoshi de Bitcoin white paper waarmee het verhaal van bitcoin begon. Het is misschien lastig om...