bitcoin_klaar_voor_bull_run_barry_silbert_CEO_digital_currency_group

Bitcoin klaar voor bull run zegt CEO Digital Currency Group Barry Silbert

1

De Bitcoin-prijs heeft haar bodem bereikt, en is klaar voor een bull-rally, volgens Barry Silbert, CEO van Digital Currency Group, misschien wel het meest productieve investeringsfonds van de crypto-industrie.

In het Fast Money-programma op CNBC zei Silbert dat veel mensen al een lange tijd aan het wachten waren op een bodem die het einde van de bear markt zou betekenen. De recente stijging tot boven de $7.000 geeft volgens Sibert aan dat die bodem nu bereikt is:

Veel institutioneel geld met ‘dry powder’ was op zoek naar een mogelijkheid om binnen te komen en ik denk dat de bears gewoon geen energie meer hadden, geen Bitcoins meer om te verkopen.

Silbert vindt dat de stabiele prijs van Bitcoin na de stijging van dinsdag, ondanks een hoop recente kritiek op de cryptocurrency, een bullish sentiment laat zien:

Als de voorzitter van de Fed negatieve dingen over Bitcoin zegt, en Howard Marks negatieve dingen over Bitcoin zegt, en Ken Griffin negatieve dingen over Bitcoin zegt, en dat doet allemaal niks met de Bitcoin-prijs, dan denk ik dat dat echt een bullish teken is.

Afgelopen woensdag toonde hij zich op de Delivering Alpha Conference in New York ook al bullish over de nabije toekomst van Bitcoin:

We hebben waarschijnlijk de bodem voor dit jaar bereikt. Ik heb van de week nog wat geld in Bitcoin gestoken. Als een beleggingscategorie is het iets blijvends… Ik ben er 100% zeker van dat een gedecentraliseerde, non-fiat vorm van geld iets blijvends is.

Silbert wees erop dat de tweede helft van 2018 “enige consolidatie” zal meemaken. Hij merkte ook op dat institutionele investeringen niet veel langer op zich zullen laten wachten. Hij zei dat de custodian solutions zoals die onlangs door Coinbase zijn aangekondigd, een belangrijke rol zullen spelen bij het effenen van de weg voor institutioneel geld. Hij verwacht daarom dat 2019 een “belangrijk jaar” zal worden voor de cryptomarkt.

1 REACTIE

  1. Nu, begin december 2018 lees ik dit stuk nog eens en kom ik tot de conclusie: Cryptos laten zich niet voorspellen. Het is gewoon gokken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws