Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Craig – ik ben Satoshi – Wright dient lijst met publieke adressen in maar censureert ze direct

Craig Wright, ook bekend als ‘Faketoshi’, heeft een lijst ingediend bij de federale rechtbank in de Verenigde Staten. Op die lijst zouden publieke Bitcoin-adressen staan waarmee hij aan zou kunnen tonen dat hij Satoshi Nakamoto is. Echter kregen de advocaten van Wright het meteen voor elkaar om de adressen te censureren.

Zodoende heeft niemand de mogelijkheid om de lijst te analyseren. Alleen specialisten die onderdeel zijn van de rechtszaak krijgen deze mogelijkheid. Of de adressen die Wright aan heeft aangeleverd kloppen is dus op dit moment nog afwachten. Velen zien het censureren van de adressen echter slechts als uitstel van de conclusie dat Wright inderdaad Faketoshi is.

- Advertentie -

Craig Wright claimt al langere tijd Satoshi Nakamoto te zijn, de oorspronkelijke bedenker en ontwikkelaar van Bitcoin. Velen doen deze claims af als leugens en daar is Wright niet blij mee. Zo is hij van plan om onder andere Ethereum Foundation oprichter Vitalik Buterin voor de rechter te slepen aangezien hij de claims ook niet gelooft en hem daarvoor publiekelijk aan de schandpaal nagelt.

Ira Kleinman spande echter zelf een rechtszaak aan tegen Wright om voor eens en voor altijd duidelijkheid te krijgen in de zaak. Tijdens de rechtszaak zal onderzocht en geconcludeerd worden of Craig Wright zich Satoshi Nakamoto mag noemen of niet.

Als gevolg van de oorlog binnen de crypto-gemeenschap tussen kamp Craig Wright en de rest werd bitcoin SV al van meerdere cryptocurrency exchanges verwijderd. De reden van de delisting heeft vooral te maken met de heksenjacht van Wright’s aanhangers op mensen die Wright’s claims afdoen als pure leugens.

Een website claimt verder op 14 mei de ware identiteit achter Satoshi Nakamoto bekend te zullen maken. De website toont een timer met daarboven de tekst “Waar in de wereld is Satoshi”. Of de website een scam of een grap is, is op dit moment nog niet duidelijk.

Zie hier de ingediende lijst met de gecensureerde publieke adressen:

Craig Wright Lawsuit Document by on Scribd

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van onze analist David maandag gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.614,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.647,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.673,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.679,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.707,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.647,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.614,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.673,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.679,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.707,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...