Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Frankrijk gaat middelbare scholieren leren over bitcoin (BTC) en cryptocurrency

Frankrijk gaat een nieuwe educatieve module introduceren voor middelbare scholen. De module zal bitcoin (BTC) aan studenten introduceren en zal hen over verschillende vraagstukken omtrent cryptocurrency leren. De aanpassing werd al in juni van dit jaar geïntroduceerd maar zal binnenkort ook daadwerkelijk aangenomen gaan worden.

Volgens de nieuwe module moeten leraren hun studenten leren over de impact van bitcoin. Tijdens een aantal lessen zal studenten worden uitgelegd wat bitcoin is en wat de impact van de grootste cryptocurrency is op zowel de Franse als globale economie.

- Advertentie -

Leraren krijgen daarnaast een aantal uitlegvideo’s waarin verschillende vragen worden beantwoord. Dit zijn onder andere “Is bitcoin de valuta van de toekomst?”, “Heb jij vertrouwen in jouw valuta?” en “Kan bitcoin de euro vervangen?”

De module moet uiteindelijk leiden tot basiskennis over bitcoin, cryptocurrencies in het algemeen en welke rol ze kunnen gaan spelen in de toekomst. Het leren van jongeren over cryptocurrency is een positieve ontwikkeling. Het op vroege leeftijd introduceren van bitcoin kan een stimulering van de algehele adoptie teweegbrengen.

Frankrijk loopt op veel vlakken voorop wanneer het op cryptocurrency en blockchain-technologie aankomt. Zo stelde het land afgelopen september voor om een “gemeenschappelijk regelgevend kader” voor cryptocurrencies in Europe te introduceren. Daarnaast kan er in 4.000 tabakswinkels in Frankrijk bitcoin gekocht worden.

Crypto Insider David zegt dat de stier weer terug is in zijn nieuwste uitgebreide wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees zijn analyse dan hier.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.095,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.910,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.930,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.961,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.008,60 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.910,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.930,70 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.961,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.008,60 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.095,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...