Roy van Krieken Roy van Krieken
22/03/2023 16:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/03/2023 16:30

Gratis goud als bitcoin handelaar? Amsterdams platform gaf al 1kg goud weg

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: Shutterstock/Varga Jozsef Zoltan

Niet alleen de bitcoin (BTC) koers doet goede zaken de laatste tijd. De koers van goud bereikte onlangs zelfs tegenover de euro een nieuwe all-time high. Door experts wordt al langer geroepen dat goud mogelijk een uitstekende toevoeging aan het portfolio van elke bitcoin belegger is, en dat wordt door de stijgende goudkoers nog maar eens onderstreept.

Bij het Nederlandse GoldRepublic kunnen nieuwe gebruikers nu zelfs tijdelijk een gram gratis goud ter waarde van €56 ontvangen!

Wat had een €100 bitcoin investering 1 jaar geleden je nu opgeleverd?
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Banken vallen om, goud en BTC stijgen

Het zal niemand zijn ontgaan dat er behoorlijk wat onrust in de financiële wereld is ontstaan. Onlangs gingen een aantal grote Amerikaanse onderuit, en ook in Zwitserland werd de bankensector tot op zijn grondvesten geschud.

Silicon Valley Bank, Signature, Silvergate en Credit Suisse kwam allemaal in grote problemen, en de angst zit er nog altijd goed in. Gaan er nog meer banken omvallen? Is mijn geld überhaupt nog wel veilig bij een bank? Dat zijn vragen die veel mensen zich vandaag de dag afvragen.

Waarschijnlijk mede door deze grote onrust zijn zowel bitcoin als goud enorm in waarde gestegen. Het lijkt er sterk op dat mensen alternatieven aan het zoeken zijn voor het bestaande bankensysteem. Goud en bitcoin zouden hier mogelijk een oplossing voor kunnen zijn.

Het is dan ook haast geen toeval te noemen dat goud tegenover de euro een nieuw hoogtepunt bereikte, en de bitcoin koers een paar dagen geleden weer tot boven de $28.000 is gestegen. Mogelijk dat een vorderende bankencrisis zowel goud als bitcoin dan ook verder in de hand kan spelen.

Goud kopen bij GoldRepublic

Wie door de paniek in de financiële wereld geïnteresseerd is geraakt in het kopen van goud hoeft niet ver te zoeken. De Nederlandse broker GoldRepublic biedt namelijk voor elke soort investeerder een veilige thuisbasis voor het kopen en verkopen van goud. Het handelen in het edelmetaal wordt bij GoldRepublic kinderlijk eenvoudig gemaakt, en de timing had haast niet beter kunnen zijn.

Wat het investeren in goud op dit moment nog aantrekkelijker maakt is het feit dat GoldRepublic nieuwe gebruikers een uniek welkomstcadeau geeft: een gram goud ter waarde van maar liefst 56 euro!  Als je nu een account aanmaakt bij GoldRepublic, 100 euro aan goud, zilver of platinum koopt en het volledige verificatieproces doorloopt krijg je deze gram goud binnen enkele weken op je account gestort.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie