Home Nieuws Bitcoin nieuws Hope.com verwijst nu door naar de Bitcoin (BTC) pagina van MicroStrategy

Hope.com verwijst nu door naar de Bitcoin (BTC) pagina van MicroStrategy

Hope.com stuurt je nu door naar de Bitcoin (BTC) pagina van MicroStrategy. Het beursgenoteerde miljardenbedrijf stak recentelijk $425 miljoen in bitcoin en heeft onlangs een webpagina gelanceerd met educatieve bronnen over de grootste cryptocurrency op de markt.

- Advertentie -

In deze uitdagende tijden vertegenwoordigt Bitcoin hoop voor miljarden mensen die een instrument van economische empowerment nodig hebben. Dienovereenkomstig hebben we het Hope-domein omgeleid naar het educatieve gedeelte over Bitcoin op onze website. Vertel het verder – Bitcoin is http://hope.com.

Aldus Michael Saylor, de CEO van MicroStrategy. Sinds de enorme investering is Saylor een befaamd figuur aan het worden in de crypto-sector. De CEO tweet bijna dagelijks over bitcoin.

Het lijstje van bronnen bestaat voornamelijk uit nieuwsberichten en interviews met de CEO over waarom het bedrijf besloten heeft in bitcoin te investeren. Daarnaast is ook de oorspronkelijke white paper van bitcoin te vinden, alsmede enkele boeken, waaronder van de bekende analist Andreas Antanopoulos.

Naast Hope.com heeft MicroStrategy ook Wisdom.com, Strategy.com en Glory.com in handen, al sturen deze adressen je niet naar de bitcoin pagina van MicroStrategy. Het bedrijf had ook Voice.com in handen, maar deze werd vorig jaar verkocht aan Block.one, de ontwikkelaars van het EOS netwerk, voor het bouwen van een gedecentraliseerd social-media netwerk.

- Advertentie -

Na MicroStrategy hebben ook Square, het betalingsbedrijf van Twitter CEO Jack Dorsey, en Stone Ridge, een enorme vermogensbeheerder, groots geĆÆnvesteerd in bitcoin. De markt verwacht dat wellicht meer beursgenoteerde bedrijven zullen volgen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.245,50 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€14.258,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.273,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€14.327,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€14.488,20 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...