SEC_stelt_bitcoin_ETF_beslissing_direxion_uit_tot_september

SEC stelt beslissing over Bitcoin-ETF’s Direxion uit tot september

0

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft de beslissing over het wel of niet goedkeuren van vijf aanvragen voor Bitcoin-gerelateerde exchange-traded funds (ETF’s) uitgesteld tot september. Dat blijkt uit een officieel document van de US Government Publishing Office dat op 24 juli vrijgegeven werd. De aanvragen werden in januari ingediend door de beleggingsfirma Direxion Investments.

De Commissie vindt het gepast om een langere periode toe te wijzen waarin de aanvragen voor wijzigingen van de regelgeving goed- of afgekeurd zullen worden, zodat de Commissie voldoende tijd heeft om deze voorgestelde regelwijziging te overwegen. Zodoende stelt de Commissie […] 21 september aan als de datum waarop de Commissie de voorgestelde regelwijziging goed- of afkeurt.

De uitgestelde ETF-aanvragen van Dirextion, staan los van die van VanEck, SolidX en de CBOE. Naar verluidt zal de SEC daar op 10 augustus uitspraak over doen.

De prijzen van Bitcoin bleven dinsdag stijgen, en het is goed mogelijk dat het optimisme over een mogelijk startschot voor ETF’s de BTC-markt voedt.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws