Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Craig Wright beschuldigt Binance en Bitfinex van mensensmokkel, prostitutie en slavernij

Het debacle omtrent Craig “Faketoshi” Wright is nog lang niet afgelopen. Tijdens een conferentie in Toronto beschuldigde de bitcoin SV (BSV) voorstander Binance, Bitfinex en Tether van mensensmokkel, illegale prostitutie en slavernij.

Op dit moment wordt BTC nog steeds gebruikt door platformen zoals Binance, Bitfinex en Tether, om illegale operaties te financieren die geld pompen, zoals illegale geldtransporten en illegale mensensmokkel.

Op dit moment financiert 30% van het Binance-geld vrouwen in de prostitutie. 30% van Binance en Tether financiert slavernij van vrouwen.

- Advertentie -

Aldus Craig Wright. Natuurlijk haalde hij geen bewijs of bronnen aan die zijn beschuldigingen zouden kunnen ondersteunen, maar dat is inmiddels typisch voor Craig Wright. Hij maakt deze beschuldigingen hoogstwaarschijnlijk nadat de cryptocurrency gemeenschap sceptisch heeft gereageerd op zijn claim dat hij Satoshi Nakamoto is, de originele bedenker van bitcoin (BTC).

Nadat een groot aantal mensen heeft laten weten hem niet te geloven, begon Craig Wright met het aanklagen van hen. Dat viel natuurlijk nog slechter in de smaak en vervolgens ontstond de #delistBSV beweging op Twitter. Meerdere cryptocurrency-exchanges, waaronder Binance, besloten om BSV te verwijderen van hun platform.

De bovenstaande beschuldigingen lijken weer een reactie daarop te zijn. Peter McCormack, een bitcoin podcaster en tevens aangeklaagd door Craig Wright, viel de beschuldigingen op nadat Vin Armani, CTO van CoinText, het fragment op Twitter had geplaatst. McCormack stuurde het vervolgens door naar Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, die er nuchter onder bleef en het volgende commentaar gaf:

Hem aandacht geven is waarschijnlijk wat hij wil… We negeren domme dingen en richten ons op dingen die ertoe doen. #BUIDL

In gerelateerd nieuws heeft Wei Liu, CEO van Coinsummer, net als Craig Wright ook een copyright voor bitcoin ingediend. Hij bevestigt noch ontkent dat hij de echte Satoshi Nakamoto is, maar zegt dat hij de aanvraag heeft ingediend om aan te tonen dat iedereen een copyright kan indienen. “Iedereen kan Satoshi Nakamoto zijn.” Dat meldt Coindesk op 30 mei.

De BSV-koers steeg op 30 mei plotseling met meer dan 100%. Iemand had in China een vals bericht verspreid dat Craig Wright eindelijk bevestigd had dat hij Satoshi is nadat hij 50.000 BTC had overgemaakt naar Binance vanuit de grootste BTC-wallet. CZ zou vervolgens BSV weer terug toevoegen aan de Binance-exchange en zich verontschuldigen op Twitter. Daar was dus niets van waar.

De prijs van BSV piekte kort op 30 mei rond $244, een nieuwe all-time high (ATH) voor de altcoin. Momenteel is deze weer met zo’n 20% gedaald naar $185.

Heb je de laatste wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.986,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.998,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.029,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.070,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.158,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.986,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.998,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.029,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.070,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.158,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...