Timo Bult Timo Bult
19/11/2023 19:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/11/2023 13:42

45% belastingverhoging? Nederland zakt dieper weg in recessie

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

In deze nieuwe aflevering van Madelon Praat, bespreekt Madelon Vos de huidige staat van de Nederlandse en Europese economie. Zo kromp de Nederlandse economie weer. Verder duikt Madelon ook weer in de wereld van Bitcoin (BTC), waarbij ze een technische analyse deelt.

Leuk nieuws! 🎉 Bitvavo geeft lezers vandaag gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

Nederlandse economie krimpt weer

De Nederlandse economie bevindt zich momenteel in een recessie. Afgelopen kwartaal was het derde opeenvolgende kwartaal waarin het bruto binnenlands product (BBP) daalde. Dit is bijzonder, want dit gebeurde in 2008 voor het laatst.

Ook op het Europese toneel zijn de cijfers niet positief. Volgens Mario Draghi, de voormalige president van de Europese Centrale Bank. Hij waarschuwt dat Europa aan het eind van het jaar in een recessie zal belanden. Deze situatie wordt verergerd door factoren zoals hoge inflatie, stijgende energieprijzen en problemen op de vastgoedmarkt in China.

In de bovenstaande video duikt Madelon dieper in op deze ontwikkelingen, want wat zijn de verdere verwachtingen nu?

Advertisement

Bitcoin analyse

Uiteraard deelt Madelon ook weer haar visie over de bitcoin koers. Bitcoin heeft een aantal significante bewegingen laten zien in de recente grafieken. Hoe we er nu precies voorstaan zie en hoor je in de bovenstaande aflevering van Madelon Praat!

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Join de MoneyTalks community van Madelon Vos!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement

Trending Bitcoin nieuws

We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement