Ivo Melchers Ivo Melchers
24/12/2023 20:02 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/12/2023 17:17

Madelon Praat: economische vooruitzichten voor 2024

Bitcoin-BTC
icon-finance
Finance nieuws

Madelon Vos heeft weer een nieuwe aflevering van Madelon Praat gepubliceerd. Nu het nieuwe jaar nadert, bespreekt Madelon wat 2024 economisch en financieel gaat brengen. Na het bekijken van deze video kun je goed voorbereid 2024 in gaan.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Nederlandse economie tot stilstand gekomen

Allereerst bespreekt Madelon de vooruitzichten van de Nederlandse economie. Deze is dit jaar zo goed als stilgevallen en De Nederlandsche Bank (DNB) roept de overheid op ‘minder uit te geven of lasten te verzwaren’. DNB doet dit in haar zogenoemde najaarsraming en Madelon duikt hier in haar video dieper op in. In de najaarsraming bespreekt DNB onder andere hoe de economie tot stilstand is gekomen en de mogelijke scenario’s voor wat ons volgend jaar te wachten staat.

Ook bekijkt Madelon de huidige stand van zaken op de Nederlandse woning- en huurmarkt en werpt ze een blik op het recente akkoord van EU-landen over een versoepeling van de begrotingsregels.

Daarnaast analyseert ze de ontwikkelingen wat betreft de inflatie in de Eurozone en de Verenigde Staten en gaat ze in op de verwachtingen voor het toekomstige monetaire beleid van de Europese Centrale Bank (ECB) en de Federal Reserve.

Zoals gewoonlijk eindigt ze met een technische analyse van bitcoin (BTC) waarin ze haar visie en verwachting deelt voor de komende tijd.

Advertentie

Join de MoneyTalks community van Madelon Vos!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie