Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Blockchain of Things (BCOT) ontvangt $250.000 boete van SEC, moet wellicht $13 miljoen uit ICO terugbetalen

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft een schikking getroffen met Blockchain of Things (BCOT). Dat blijkt uit een persbericht van de SEC gepubliceerd op 18 december.

BCOT moet een boete van $250.000 betalen voor het houden van een illegale initial coin offering (ICO) eind 2017. BCOT had de ICO niet geregistreerd noch kwam het in aanmerking voor een vrijstelling van registratievereisten. Het blockchain-bedrijf had destijds bijna $13 miljoen opgehaald met de ICO.

- Advertentie -

Daarnaast is BCOT akkoord gegaan met de SEC om niet nogmaals de wetgeving te overtreden, al klinkt dat vanzelfsprekend. Ook krijgt het bedrijf de opdracht om de $13 miljoen terug te betalen aan de investeerders die tokens tijdens de ICO hadden gekocht en nu hun geld terug willen hebben.

BCOT heeft aan ICO-beleggers niet de informatie verstrekt die zij hoorden te ontvangen in verband met een aanbieding van effecten. We zullen passende oplossingen blijven overwegen, zoals die van vandaag, om beleggers compensatie en vereiste informatie te bieden en om bedrijven die niet-geregistreerde offerings hebben gehouden, de mogelijkheid te bieden om verder te gaan in overeenstemming met de federale wetgeving.

Aldus Carolyn M. Welshhans, adjunct-directeur bij de divisie voor handhaving van de SEC. De SEC treedt steeds regelmatiger op tegen illegale ICO’s. In oktober klaagde de SEC berichtendienst Telegram aan voor zijn ICO voor de Gram token waarvoor het bedrijf $1,7 miljard had opgehaald.

Kik, ook een berichtendienst, kondigde in september aan dat het stopt met de dienst na een aanklacht van de SEC omtrent een ICO waarmee $100 miljoen was opgehaald.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) analyse online staan! Het wordt volgens David mogelijk tijd om toe te slaan!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.340,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.368,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.398,60 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.401,90 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.416,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.368,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.340,10 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.398,60 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.401,90 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.416,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...