Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
11/12/2021 09:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/12/2021 09:00

Is jouw Bitcoin voorspelling 3.500.000 satoshi waard?

Nieuws
is_jouw_bitcoin_voorspelling_3500000_satoshi_waard

Het was een indrukwekkende run, waardoor je bijna vergat dat hij er naast kon zitten. PlanB’s floor model, dat voorspelde dat we in november een bitcoin koers van $100.000 zouden zien, is niet uitgekomen. Nu zijn wij samen met Bitvavo simpel gezegd op zoek naar de nieuwe Bitcoin prijs voorspeller van de lage landen.

Genoeg gelezen? Doe direct je voorspelling en maak kans op 2.000.000 satoshi.

Belangrijk: je hebt een (gratis) Bitvavo account nodig om mee te doen aan deze prijsvraag; dit is voor ons de makkelijkste manier om de toekomstige satoshi’s direct te kunnen versturen.

Bitcoin en olieprijzen reageren extreem volatiel op geopolitieke spanningen

Wat is een satoshi?

Nee, je kan het niet eten. Sparen kan je het wel! Een satoshi is de kleinst mogelijke eenheid van een bitcoin en is vernoemd naar Satoshi Nakamoto, de bedenker van Bitcoin. Deel je een bitcoin in 100 miljoen delen, dan blijf je over met een satoshi en daarmee bestaat een bitcoin dus uit 100 miljoen satoshi’s.

Advertentie

Word satoshi miljonair

Onderbuik, technische analyses of insider informatie; alles mag en alles kan. Wij gaan uit van de massa. Levert jouw onderbuikgevoel of jouw technische analyse de beste voorspelling op? Dan win je 2.000.000 satoshi. Voor de runner-up hebben we 1.000.000 satoshi over en voor de derde prijs 500.000 satoshi.

Een voorspelling doen is geen rocket science; zelfs een kapotte klok heeft tenslotte twee keer per dag gelijk. Hier vul je simpelweg je naam, e-mailadres en bitcoin voorspelling in dollars in. Je doet vervolgens officieel mee met de prijsvraag.

Mocht je er uiteindelijk nou flink naast zitten, wees dan niet getreurd. Naast de 3.500.000 satoshi voor de beste voorspellingen, geven we ook 10 Crypto Insiders premium abonnementen weg aan de minst goede voorspellingen.

Let op; we belonen natuurlijk niet de onrealistische trolls. Je voorspelling moet enigszins (in dit universum) realistisch zijn.

De kleine letters

We hebben er voor gekozen om deze zoektocht samen met Bitvavo te doen. Dit is voor ons een stuk overzichtelijker en makkelijker om je satoshi uiteindelijk te versturen, en vergt vanuit Crypto Insiders geen verificatie van jou als persoon. Dit houdt in dat je een gratis Bitvavo account nodig hebt en je ook met dit bij Bitvavo bekende e-mailadres je voorspelling invult.

Vul je vandaag een voorspelling in, maar heb je in een levensechte droom het licht gezien en wil je de ingevulde voorspelling aanpassen? Dat kan. Gebruik in dit geval hetzelfde e-mailadres en vul je nieuwe voorspelling in. De oude voorspelling wordt overschreven en doet niet meer mee.

Vul hier je voorspelling in!

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie