Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
26/04/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/04/2019 05:00

Koffie met CI: 25 april 2019

Nieuws
Koffie met CI

Een hele goeiemorgen! Het is weer tijd voor Koffie met CI, je dagelijkse samenvatting van het nieuws van gisteren! Heb je het nieuws van gisteren gemist? Dan kan je dat hieronder in het kort teruglezen zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Heb je wat te melden over het nieuws, wil je doordeweeks een video-update van de bitcoin (BTC) koers en wil je met ons en onze community kunnen chatten? Meld je dan hier aan voor ons Telegramkanaal!
Gisteren corrigeerde de koers van bitcoin na de dag ervoor en de dag daarvoor een nieuwe yearly high te vestigen. De koers zakte iets terug naar $5.407, maar gelukkig leek de support rond $5.400 stand te houden. Een belangrijke weerstand om in de gaten te houden is de $5.500.
Samsung zit niet stil! Gisteren bleek dat de Zuid-Koreaanse technologie-gigant $2,9 miljoen heeft geïnvesteerd in cryptocurrency wallet ontwikkelaar Ledger. Onlangs bleek ook dat Samsung naar verluidt bezig is met de ontwikkeling van een eigen blockchain en van plan is een eigen cryptocurrency uit te brengen.
Resultaten uit een onderzoek omtrent de activiteit van Satoshi Nakamoto zijn niet in het voordeel van Craig – iK BeN sAtOshi NakAmOto – Wright uitgevallen. Aan de hand van activiteit op Bitcointalk bracht cypherpunk en CTO van CasaHodl, Jameson Lopp, een slaap/waak-ritme van Satoshi in kaart.
Uit een onderzoek van cryptocurrency exchange bitFlyer blijkt dat het merendeel van de Europeanen positief is over de toekomst van cryptocurrencies. Maar liefst 63% van de 10.000 ondervraagden verwacht dat cryptocurrencies over tien jaar nog bestaan. 51% van de Nederlanders verwacht dat bitcoin over tien jaar nog bestaat.
Gisteren kwam aan het licht dat het Amerikaanse Nike een interessant handelsmerk heeft geregistreerd bij de State Patent and Trademark Office (USPTO). Volgens het document dat gisteren op de website van de USPTO verscheen heeft Nike het woord “CRYPTOKICKS” laten registreren.
Zo! Je bent weer helemaal op de hoogte.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Advertisement

Trending Nieuws nieuws

Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement