Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
28/04/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/04/2019 05:00

Koffie met CI: 27 april 2019

Nieuws
Koffie met CI

Morgen! Melk en suiker er bij, of drink je ‘m gewoon zwart? Het is weer tijd voor koffie met CI!: je dagelijkse samenvatting van het nieuws van gisteren. Klets je mee met ons op deze druilerige dag? Meld je aan voor ons Telegramkanaal en klets met ons en onze community over de laatste ontwikkelingen en cryptocurrency-projecten om in de gaten te houden. Mocht niemand het je nog verteld hebben, elke doordeweekse dag wordt op Telegram ook een video-update van de koers gedeeld. Alright, gaan we dan:
De markt ging flink onderuit door het debacle omtrent Bitfinex, maar toch stabiliseerden de koersen gisteren. Analisten, waaronder Brian Kelly en permabull Tom Lee, blijven positief over de toekomst van bitcoin (BTC). Bitcoin wist boven de support van $5.350 te blijven maar toch blijft een verdere correctie terug naar de support zone op ongeveer $5.000 volgens crypto-analist SalsaTekila mogelijk.
Hardware wallet fabrikant Ledger waarschuwt in een tweet voor malware waarmee kwaadwillenden private keys van de Ledger wallets kunnen achterhalen. Een niet legitieme desktop-applicatie zou gebruikers vragen naar een recovery zin waarmee een private key wordt hersteld.
Blockchain-analyse bedrijf Chainalysis heeft twee van zijn tools uitgebreid waardoor organisaties nu de blockchain-activiteit van tien grote cryptocurrencies kunnen monitoren. Een dergelijke tool zou uitkomst kunnen bieden bij het volgen van verdachte transacties. Denk hierbij aan witwassen en financiering van terrorisme.
Naar verluidt kunnen gebruikers van het handelsplatform E*Trade binnenkort in cryptocurrency gaan handelen. Mochten de geruchten waar zijn, dan opent het Amerikaanse bedrijf de deuren voor ruim vijf miljoen actieve gebruikers.
Zo, je bent weer op de hoogte!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie