Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
04/05/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/05/2019 05:00

Koffie met CI: 3 mei 2019

Nieuws
Koffie met CI

Weekend! Het is weer tijd voor koffie met CI! Schenk je mok vol en zak even lekker onderuit. We gaan het weer even kort hebben over het nieuws van gisteren. Vergeet je niet dat je met ons mee kan kletsen op Telegram? Laten we beginnen!
Laten we maar direct met het leukste nieuws van gisteren benoemen: bitcoin (BTC) vormde gisteren een nieuwe weekly high op $5.565! De meest dominante cryptocurrency komt nu wel aan in een prijszone met veel resistance. Bitcoin heeft namelijk moeite met de zogeheten 50-week moving average (MA). Mocht de koerst door deze 50-week MA breken dan is een verdere stijging naar de $6.000 waarschijnlijk.
De Intercontinental Exchange (ICE), eigenaar van de New York Stock Exchange (NYSE), lijkt te hebben geprofiteerd van de bearmarkt. Zo zou schijnt de ICE goedkoop cryptocurrency te hebben aangeschaft voor haar langverwachte cryptocurrency exchange Bakkt.
Gisteren werd bekend dat een bitcoin whale ruim $214 miljoen aan bitcoin heeft verplaatst. Opvallend is het dat de hele transactie plaatsvond voor maar $4. De transactie vond plaats middels Segregated Witness-technologie, waarmee meer transacties in een block gestopt kunnen worden.
Uit een nieuw onderzoek van CipherTrace blijkt dat er in het eerste kwartaal van dit jaar $365 miljoen aan cryptocurrency is gestolen. Cryptocurrency exchanges zoals Cryptopia, Coinbin, Bithumb en QuadrigaCX raakten cryptocurrency kwijt. Daarnaast telde CipherTrace ook het debacle omtrent Bitfinex.
Zo, je bent weer bij!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie