Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
06/05/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/05/2019 05:00

Koffie met CI: 5 mei 2019

Nieuws
Koffie met CI

Goeiemorgen! Maandag, een nieuwe week en klokslag 07:00 uur. Tijd voor Koffie met CI! Veeg het slaap uit je ooghoeken en schenk je mok vol. Laten we direct beginnen:
Gisteren kroop de koers van bitcoin (BTC) steeds dichterbij de psychologische grens van $6.000. Voor de derde dag op rij werd een nieuwe yearly high gevestigd, ditmaal op $5.781. Mocht bitcoin weer door de $5.700 zakken dan is $5.500 een support om in de gaten te houden, maar wellicht breekt de koers dan toch door de $6.000
Volgens Peter Brandt, een gerenommeerd technisch analist, heeft bitcoin al een belangrijke resistance bereikt. Ook hij ziet $5.500 als een belangrijk support. Brandt sluit niet uit dat de koers, na een correctie, naar de $6.500 stijgt.
Onze eigen analist David gaf gisteren weer zijn visie op de koers van bitcoin en het marktsentiment. Hij geeft aan dat de $6.000-grens een sterke weerstand is en de bulls moeite zullen hebben met deze weerstand. Ook gaat hij in op de vooralsnog voornamelijk positieve houding van andere analisten tegenover het debacle omtrent Bitfinex en Tether. David is van mening dat we nog steeds voorzichtig moeten zijn en de ontwikkelingen van Bitfinex nog een staartje kunnen krijgen. Lees zijn volledige analyse voor meer tekst en uitleg.
Dan TRON (TRX). Het cryptocurrency-project van Justin Sun lijkt maar te blijven groeien als het gaat om aantal gebruikers en komt daarmee langzaam in de buurt van EOS en Ethereum. Daarnaast wordt TRON op de Chinese ranglijst hoog gewaardeerd. Qua marktkapitalisatie blijft TRX echter nog achter.
Max Property Group, met haar hoofdkantoor in Rotterdam, verandert de manier waarop we kunnen investeren in vastgoed. Door gebruik te maken van blockchain-technologie en een crowdfunding-platform wordt investeren makkelijker, laagdrempeliger, sneller en transparanter. Investeren kan al met een bedrag van €1.000! Klik hier om je gratis aan te melden voor Max Crowdfund.
Zo, je bent weer bij!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie